Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

0 ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ (10/3/18)

Το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου, οι Αβαντίδες Χαλκίδας, πραγματοποίησαν μία επιτυχημένη χοροεσπερίδα, στο κέντρο «Πιατοκαμώματα» στα Αλάτσατα Χαλκίδας. Η εκδήλωση είχε ζωντανή ορχήστρα, φαγητό, χορό και λαχειοφόρο αγορά. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Θεόδωρος Ντόιμας (παλιό μέλος της διοίκησης των Αβαντίδων), καθώς και ο Σταύρος Μακαρίου, ο οποίος έχει γράψει τους στίχους του ύμνου της ομάδας των Αβαντίδως και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα ως φίλαθλος. 
Ο Χρήστος Τουλούμης δήλωσε πως η χοροεσπερίδα γίνεται στα πλαίσια σύσφιξης των σχέσεων της ομάδας με τη Χαλκίδα. 
Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας, Γιώργος Ψαθάς ο οποίος έσωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τόνισε πως η πόλη ως δήμος αλλά και η περιφέρεια, θα πρέπει να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν την ομάδα. Υποσχέθηκε πως ο ίδιος αλλά και η τοπική ποδοσφαιρική ένωση, θα είναι αρωγοί στην ομάδα. Αυτό το ευελπιστούμε όλοι, διότι οι Αβαντίδες μέχρι στιγμής δεν έχει σταθερό γήπεδο, παίζει εκτός Χαλκίδας, αλλά αντιμετωπίζει και προβλήματα με αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων. Ελπίζουμε να τηρήσει την υπόσχεση ο κος Ψαθάς διότι το αξίζει μία ομάδα που αντιπροσωπεύει τη Χαλκίδα στη Β' Εθνική κατηγορία. 
Τέλος ο πρόεδρος των Αβαντίδων, Κώστας Δημητρίου, ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει και αγαπάει την ομάδα σε μία γιορτή της ομάδας και των φίλων της, ενώ δήλωσε πως η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, θα συνεχίσει και το καλοκαίρι. Επίσης τόνισε πως τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη "χημεία" μεταξύ των μελών του ΔΣ. Τέλος εξέφρασε την ελπίδα για λύση των προβλημάτων γηπεδικών και εξωγηπεδικών και τη σιγουριά πως θα καταφέρουν να πετύχουν στους στόχους που έχουν βάλει. 


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια: