Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Σάββατο φιλοξενεί Νίκη Αιγινίου, για νίκη και 6η θέση

To Σαββάτου 24 Μαρτίου, ο Ηρακλής Χαλκίδας, θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Αιγινίου, στις 20:00, στο κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης», για την τελευταία αγωνιστική (22η) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volley League.  Ο αγώνας είχε οριστεί για τις 17:00, αλλά η ρευστότητα που επικρατεί στις θέσεις των ομάδων που θα μπουν τελικά στα πλέι οφ, αλλά κι αυτών που θα παλέψουν για την παραμονή τους στα πλέι άουτ, οδήγησε την ΕΣΑΠ στην αλλαγή ώρας, έτσι όλες οι ομάδες να αγωνιστούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα (Σάββατο 24/3 στις 20:00). 
Ο Ηρακλής Χαλκίδας κρατάει την 6η θέση στα χέρια του, καθώς ακόμα και με ήττα με 2-3 σετ τερματίζει 6ος, γεγονός που σημαίνει ότι θα συναντήσει στα play off, τον Φοίνικα Σύρου. Σε διαφορετική περίπτωση και βάση των άλλων παιχνιδιών, μπορεί να τερματίσει είτε στην 7η θέση και να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, είτε στην 8η και να αντιμετωπίσει τον αήττητο Ολυμπιακό. Όπως και να χει πάντως, ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει προκριθεί στα Play Off αλλά θέλει την 6η θέση, τόσο για να τερματίσει στην υψηλότερη θέση στην ιστορία του στη Volley League, όσο και για να αντιμετωπίσει έναν φαινομενικά πιο βατό αντίπαλο.
Για τον τελευταίο αυτόν αγώνα, ο Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τα εξής: «O πρώτος στόχος επετεύχθη μπήκαμε στην πρώτη 6άδα και η ομάδα ετοιμάζεται για τα Play Off. Δουλεύουμε πολύ καιρό για αυτόν το στόχο. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά ανακάμψαμε και περιμένουμε τον κόσμο μας στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου να έρθει στο γήπεδο για το τελευταίο εντός έδρας αναμέτρηση στη κανονική περίοδο».
Οι παίχτες της ομάδας της Χαλκίδας, περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου προκειμένου να κλείσουν μία πολύ επιτυχημένη σεζόν με νίκη και στη συνέχεια να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα play off.

Volley League «Πάμε Στοίχημα»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (22η αγωνιστική)
Σάββατο 24 Mαρτίου 2018

Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος 20.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Παναχαϊκή
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Σπίνας, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Γυμναστήριο Εσπέρου Καλλιθέας 20.00: Εθνικός Πειραιώς - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ρουσάκης, Επόπτες: Πατεράκης, Μαυρικίδου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 20.00: ΠΑΟΚ - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Τοσουνίδης, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Τ.Καμπούρης, Κάνηθος 20.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κατερλή, Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Γυμναστήριο Ερμούπολης 20.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Καλπακίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20.00 (EΡΤ2): Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Γεωργόπουλος, Επόπτες: Νικάκης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: