Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

0 ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΟΧ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ;

Η τωρινή διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, έχει ξεπεράσει κάθε πρωτοπορία κάνοντας μοναδικά πράγματα που δεν τα έχουν κάνει άλλοι στον κόσμο. Σε μέλος της διοίκησης του ΑΟΧ του επέστρεψαν χρήματα πίσω που είχε βάλει στην ομάδα. Δηλαδή το έπαιξε άτομο της διοίκησης να βάλει λεφτά για να βοηθήσει και μετά τα πήρε πίσω. Έτσι κάνουμε όλοι τους διοικούντες. Έτσι όλοι βοηθάμε. Τι είναι αυτό; Δανικός παράγοντας; Βάζει δανικά και τα παίρνει πίσω; Δείτε δεξιά το επίσημο έγγραφο της διοίκησης που επιστρέφει πίσω τα λεφτά (56500 ευρώ) που έβαλε το υποτιθέμενο μέλος της διοίκησης. Το μέλος της ντροπής.

Ένα δεύτερο έγγραφο που κυκλοφόρησε είναι ένα  πολύ πρόχειρο έγγραφο το οποίο έχει και τη σφραγίδα του ΑΟΧ και αναφέρει τα ποσά που έβαλε ο κος Κακαβάς στον ΑΟ Χαλκίς. Υπάρχει σε ένα σημείο που λέει "ΜΠΥΡ ΚΑΚΑΒ 35000". Ένα πρώην μέλος της Δόξα Δράμας, ο Βασίλης Αμανατίδης, είχε αναφέρει στο ραδιόφωνο ότι ο πρόεδρος της Δόξα Δράμας, κος Μπύρος, είχε δώσει "δάνειο" 35000 ευρώ στη διοίκηση του ΑΟΧ. Ο κος Σιγανός είχε βγει και το είχε διαψεύσει. Μήπως είναι σύμπτωση; Μήπως είναι συνωμοσίες; Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν; 
Όπως και να χει το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πρόχειρο, τα γράμματα είναι λες και τα έγραψε παιδί της πρώτης δημοτικού και η ξεφτίλα είναι ότι το συγκεκριμένο τσαπατσούλικο έγγραφο έχει τη σφραγίδα του ΑΟ Χαλκίς.

ΥΓ. Τα 2 αυτά έγγραφα τα πήραμε από τον ιστότοπο apopsignomi.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: