Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

0 ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ SMS

Αρκετοί είναι οι φίλοι του ΑΟ Χαλκίς που βρίσκονται στα χαρακώματα με την τωρινή διοίκηση της ομάδας. Η κόντρα τους ξεκινάει από το περασμένο καλοκαίρι και αφορμή έχει σταθεί το ναυάγιο της ανόδου του ΑΟΧ στη Β' Εθνική μέσω της εγγυητικής που ουδέποτε κατατέθηκε, παρά τα μεγάλα λόγια. Οι περισσότεροι φίλοι του ΑΟΧ απέχουν από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ενώ εδώ και αρκετά ματς (σ.σ. έχει ατονίσει και το ενδιαφέρον για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 7ο όμιλο) η ομάδα αγωνίζεται μπροστά σε 100-150 νοματαίους.
Πάντως, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τρολάρουν ασύστολα τη διοίκηση του ΑΟΧ, τόσο για τους λανθασμένους χειρισμούς της σε βασικά ζητήματα του συλλόγου, όσο και για την κλήρωση ενός smart αυτοκινήτου μέσω λαχειοφόρος αγοράς, που ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί. Η κλήρωση ήταν να γίνει πριν ενάμιση μήνα, περίπου, αλλά πήρε παράταση και ο διαγωνισμός ανατέθηκε σε διαφημιστική εταιρία (σύμφωνα με τη διοίκηση η κίνηση αυτή έγινε λόγω του ότι η λαχειοφόρος αγορά δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση). Οπως είναι φυσικό, φίλαθλοι που έχουν αγοράσει λαχνούς αντιδρούν για την παραπάνω εξέλιξη, ενώ όπως ανακοινώθηκε ο τυχερός της κλήρωσης (εάν και εφόσον υπάρξει) θα κάνει δικό του το smart, αφού πρώτα καταβάλει ένα σεβαστό ποσό ...κάποιων χιλιάδων ευρώ.
Δείτε παρακάτω πως οι φίλοι της ομάδας τρολάρουν τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς βάζοντας στο «παιχνίδι» και τον γνωστό παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη...


Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: