Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

0 ΑΟΧ 2-1 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Αυλαία με νίκη και 2η θέση

Με νίκη έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Χαλκίς, κατακτώντας τη 2η θέση στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας 2017-18. Η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε με σκορ 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας, χθες Κυριακή 1 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και τερμάτισε στη 2η θέση με 32 βαθμούς, μαζί με τον Πανθηραϊκό Σαντορίνης. Τα μεταξύ τους παιχνίδια ανάμεσα σε ΑΟ Χαλκίς και Πανθηραϊκό (2-2 στη Σαντορίνη και νίκη 2-1 του ΑΟΧ στη Χαλκίδα), έδωσαν τη 2η θέση στην ομάδα της Χαλκίδας και την 3η στην ομάδα της Σαντορίνης.
Στον χθεσινό αγώνα ο ΑΟ Χαλκίς ήταν ανώτερος απ' τη Θύελλα Ραφήνας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάνοντας αρκετές φάσεις. Το σκορ έπρεπε να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως ο τερματοφύλακας της Θύελλας, Κατσικάτσος, ήταν σε μεγάλη μέρα. Πέρα από το γκολ, η Θύελλα δεν απείλησε στο χθεσινό αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 3' - Μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό ο Ταυταρίδης έγινε αποδέκτης, αλλά πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κατσικάτσου. (ΑΟΧ)
  • 4' - Ο Ντελέκος έπιασε σουτ έξω από τη περιοχή, αλλά ο Κατσικάτσος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 21' - Ο Θωμάς με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κατσικάτσου πετυχαίνοντας το 1-0. (ΑΟΧ)
  • 25' - Ένταση και διακοπή του αγώνα για περίπου 2 λεπτά, καθώς Ντουμάνης και Γεραγωτέλλης διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να έχουμε σύρραξη. Μέσα στην αναμπουμπούλα ο Γεραγωτέλλης έσπρωξε τον Καραμπά και η διαιτητής Τσαγανού έσβησε τη φωτιά, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον παίχτη της Ραφήνας.
  • 28' - Ο Φύτρος μπήκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με άπιαστο σουτ στη δεξιά γωνία του Ντουμάνη ισοφάρισε σε 1-1. (ΘΥΕΛΛΑ)
  • 42' - Κεφαλιά του Γεραγωτέλλη, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ντουμάνη. (ΘΥΕΛΛΑ) 
  • 47' - Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Ζέκιο, ο Ντουμάνης δεν αιφνιδιάστηκε και παραχώρησε νέο κόρνερ. (ΘΥΕΛΛΑ)
  • 54' - Ο Πολίτης έβγαλε μπαλιά για τον Παπαδάκη που έκανε την προβολή, αλλά ο Κατσικάτσος μπλόκαρε. (ΑΟΧ)
  • 69' - Ο Πολίτης άνοιξε για τον Βαλκάνο, αυτός γύρισε παράλληλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο επερχόμενος Ντελέκος δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 75' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη απ' το ημικύκλιο, ο Κατσικάτσος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.(ΑΟΧ)
  • 77' - Σουτ του Βαλκάνου από πλάγια θέση, ο Κατσικάτσος απέκρουσε δύσκολα. (ΑΟΧ)
  • 81' - Ο Πολίτης έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα, έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Κατσικάτσος καθάρισε τη φάση. (ΑΟΧ) 
  • 88΄ - Σουτ του Πολίτη, ο Κατσικάτσος για άλλη μία φορά καθάρισε τη φάση. (ΑΟΧ)
  • 90' - Ο Πολίτης γύρισε τη μπάλα στο 2ο δοκάρι και ο Καραμπάς με πλασέ έδωσε τη νίκη και τη 2η θέση στην ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)

Πέρα από την ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο (25'), δημιουργήθηκε ένταση και μετά τη λήξη του αγώνα, ανάμεσα στον γενικό αρχηγό του ΑΟ Χαλκίς και τον προπονητή της Ραφήνας Ηλιοπουλο, ενώ είχαμε ένταση και στις κερκίδες με κάτι γυναικόπαιδα της Ραφήνας που προκαλούσαν αλλά οι φίλαθλοι της Χαλκίδας τους έβαλαν στις θέσεις τους. Φαίνεται πως στη Ραφήνα τους "έτσουξε" η ήττα και η 2η θέση. Γι αυτό παίχτες, προπονητές και φίλαθλοι της Ραφήνας "πόνεσαν" μετά το τέλος του αγώνα. 
Έξαλα πανηγύρισαν τη 2η θέση οι διοικούντες της Χαλκίδας, σαν να έχουν πετύχει την άνοδο στην Α' Εθνική. Η άποψη των φιλάθλων όμως είναι διαφορετική και ζητά την άμεση γενική συνέλευση, ώστε να απομακρυνθούν όλοι αυτοί που έκαναν κακό στον ΑΟ Χαλκίς. Με τη 2η θέση οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς δεν εθελοτυφλούν. Γνωρίζουν το κακό και απαιτούν την απομάκρυνση της τωρινής διοίκησης. 
Στον 7ο όμιλο, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αήττητος Σπάτων, ενώ υποβιβάστηκε ο Ταμυναϊκός, η Τριγλιά Ραφήνας, ο Ερμής Κιβερίου και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Λέσβου. 
Το πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε, αλλά ο ΑΟ Χαλκίς έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο κύπελλο Ερασιτεχνών. Την Τετάρτη 11 Απριλίου, η ομάδα της Χαλκίδας θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Καμαρίου. Η διοίκηση του ΑΟΧ, ζήτησε ο αγώνας να γίνει στις 19:30, για να βολευτεί με το πλοίο της γραμμής, κάτι που πιθανόν να γίνε, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν αντίρρηση. 

ΑΟ Χαλκίς (Δημήτρης Λύκος): Ντουμάνης, Πατερίτσας, Θωμάς, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Ανέστης (63΄ Τσίγκρος), Πολίτης, Παπαδάκης (56΄ Βαλκάνος).
Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Φύτρος, Καραπάνος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης (79΄ Σαντίκο) Δημητρίου, Ζέκιο (68΄ Μέγας).



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2-1 ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ:









ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ












Δεν υπάρχουν σχόλια: