Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Διπλό στον Υμηττό, 2-3 την Ολυμπιάδα

Στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, βρέθηκαν χθες, Κυριακή 01 Απριλίου του 2018 και ώρα 13:00 οι Αβαντίδες Χαλκίδας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ολυμπιάδας η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του Βαθμολογικού Πίνακα του 3ου Ομίλου. Η ομάδα της Χαλκίδας η οποία ξεκίνησε επιθετικά από την έναρξη του αγώνα και έχοντας χάσει πέντε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει με Ζώγα και Myrtollari, έχοντας και ένα δοκάρι, βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν στο 9΄ λεπτό της αναμέτρησης, από λάθος της άμυνας, η Μπούτλα βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, η Μαρασίδη απέκρουσε, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα να την πάρει ξανά η ίδια παίκτρια και με ένα δεύτερο σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις Αβαντίδες να πιέζουν συνέχεια για την ισοφάριση. Στο 22΄ όμως ύστερα από μία βαθιά μπαλιά των γηπεδούχων στην πλάτη της άμυνας των Αβαντίδων, οι οποίες την στιγμή εκείνη πίεζαν ψηλά τις γηπεδούχες , βρήκε την πολύ γρήγορη Τοπαλίδη, η οποία την εκμεταλλεύτηκε βγήκε μόνη της μπροστά στην Μαρασίδη και κατάφερε να την πλασάρει κάνοντας το σκορ 2-0. Σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες με την λήξη του Α΄ημιχρόνου στα αποδυτήρια.
Στο Β΄ημίχρονο οι παίκτριες της ομάδας της Χαλκίδας, μπήκαν ποιο αποφασιστικές και βγάζοντας περισσότερη ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι, κάνοντας αρκετές φάσεις για γκολ. Το γκολ ήρθε στο 62΄, ύστερα από ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα της Χαλκίδας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Ολυμπιάδας, το οποίο εκτέλεσε η Ασημώνη και έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά των δικτύων της Αλεξάκη, η οποία έδειξε ανήμπορη να μπορεί αντιδράσει, κάνοντας το σκορ 2-1. Από το σημείο αυτό και μετά, ήταν εμφανής πλέον η υπεροχή των Αβαντίδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώσπου στο 73΄ η Ασημώνη δέχτηκε μία πολύ όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάκη κάνοντας το σκορ 2-2. Οι Αβαντίδες συνέχιζαν να πιέζουν και στο 83΄ ύστερα από ένα κόρνερ που κέρδισαν, το οποίο εκτέλεσε η Μανίτα, πετάχτηκε η Ασημώνη μέσα στην καρδιά της άμυνας της Ολυμπιάδας και με κεφαλιά έστειλε για ακόμη μία φορά την μπάλα στα δίχτυα της Αλεξάκη, διαγράφοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό σκορ 2-3 υπέρ της Χαλκίδας . Παρ΄όλα αυτά όμως, η τελευταία φάση ανήκει στις γηπεδούχες, όταν από ένα φάουλ που κέρδισαν λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε η Τοπαλίδη η οποία είδε την μπάλα να βρίσκει την οριζόντιο δοκό της Μαρασίδη και στην συνέχεια να απομακρύνει η άμυνα των Αβαντίδων.
Για την Ομάδα της Χαλκίδας: Μαρασίδη, Κουκουβίνου, Δάρλα, Latifi, Τσώκου, Κόντου, Myrtollari, Μανίτα (78΄ Σιδερία), Ζώγα (74΄ Κουτρούτσου), Νίκα, Καρέτσου (46΄ Ασημώνη).
Αναπληρωματικές: Τουλούμη, Σιδερία, Ασημώνη, Αγγελακούδη, Δήμου, Κουτρούτσου, Κύριλλου .
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ντουμιτρέσκου και των βοηθών του από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.
Συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες της Ομάδας μας για το ήθος τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Η διοίκηση των Αβαντίδων Χαλκίδας, ευχαριστεί την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού, για την πολύ καλή φιλοξενία τους.
Την τελευταία αγωνιστική, Κυριακή 22 Απριλίου, οι Αβαντίδες θα φιλοξενήσουν τις Καρυάτιδες Σπάρτης. 



Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής:
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΟ 0-1 ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΟ
Λουφάκη
01/04/18 16:00 ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΣ 2-3 ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΣ
Τοπαλίδου,Τρούμπα - Ασημώνη (3)
01/04/18 13:00 ΔΗΜ. ΥΜΗΤΤΟΥ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ 2012 0-3 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΟ
Κόσσοβα, Καπαρέλη, Νικολοπούλου
01/04/18 16:00 ΔΗΜ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΠΠ 0-6 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΕ
Πετράκη (3), Μιχαλοπούλου, Παρμαξή, Καμαριάνου
01/04/18 15:30 ΔΗΜ. ΣΠΑΡΤΗΣ

Βαθμολογία (13 αγ.)
1. Αγία Παρασκευή 37
2. Πανηλειακός Πύργου 33
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 23
4. Πήγασος Θριασίου 18
5. Αβαντίδες Χαλκίδας 15
6. Άρης Κορίνθου 10
7. Καρυάτιδες Σπάρτης 9
8. Ίκαρος Πετρωτού 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: