Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟΧ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ (2017-18)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ τερματίζει στις πρώτες θέσεις της Γ' Εθνικής δεύτερος και με πείσμα, εχθρών και "φίλων" παραμένει στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.
Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους......και ο νοών νοητε (ΝΟΕΙΤΩ).....
Δεκέμβριος 2017 - Ιανουάριος 2018 φυγή των ποιον (ΠΟΙΩΝ) ακριβοπληρωμενων και πληρωμένων ποδοσφαιριστων που είχαν έρθει το καλοκαίρι και τους έλεγαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί και θα χάσουν τα χρήματα τους και την αξία τους. Κάποιοι είχαν βάλει το χεράκι τους και το στοματάκι τους.......οι φίλοι μας....
Όμως η Διοίκηση με δουλειά, αγώνα καθημερινό, μάχες σε όλα τα μέτωπα, ψυχή, μυαλό, χρήματα, θυσίες και μαγκιά παραγωτικη (ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ μάλλον), ποδοσφαιρική,αγωνιστική σαν οικογένειά που είμαστε δώσαμε όρκο ζωής και αισιοδοξίας.
Μαζί μας είχαμε τους αγνούς φίλους και υποστηρικτές φιλάθλους τους οποίους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στα δύσκολα.
Η δύναμη ψυχής η πίστη και η αγάπη για την ομάδα μας ,μας έκανε ποιο (ΠΙΟ) δυνατούς κατορθώσαμε αυτά που για ελάχιστους διαδρομιστές, καφενόβιους και αγράμματους νομοθέτες μας είχαν καταδικάσει.
Ευχαριστούμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστες τους ποδοσφαιριστες μας αυτοί που ήτανε από την αρχή και παρέμειναν,τον προπονητή,τον γυμναστή,και όλο το προπονητικο τιμ και το ιατρικό καθώς και τους νέους ποδοσφαιριστες που ήρθαν τον Ιανουάριο και έγιναν μια οικογένεια με τους παλιούς.
Συγχαρητήρια στους αγνούς φιλάθλους μας που δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ.
Θέλουμε να υπενθυμισουμε σε ελάχιστους λασπολόγους και συκοφάντες ότι.... είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα και όπως είχε πει και ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης ''Να αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ,εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί εγώ θα φταίω".

ΥΓ.
Συγνώμη που δεν διαλύσαμε την ομάδα για να ικανοποιησουμε τους ελάχιστους μικρόψυχους και κομπλεξικούς δήθεν παράγοντες ποδοσφαίρου.
Αυτούς εξάλλου τους έχει στείλει στα αζήτητα ο φίλαθλος κόσμος του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ και δεν μπορούν να αναστηθούν ούτε το Πάσχα.
Έστω και στα γεράματα τους ας διδαχθούν από το ήθος και το μεγαλείο του Προέδρου Βασίλη Ταρνανα.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.


ΣΧΟΛΙΑ
  • Βάλτε κανέναν να έχει τελειώσει τουλάχιστον το Δημοτικό για να γράφει τα δελτία τύπου. Γίνεστε πανελλαδικά ρεζίλι με τα ορθογραφικά σας. Βάλτε και κανένα τόνο. Δεν χρεώνονται. 
  • Οι αγνοί φίλαθλοι που λέτε ότι σας στήριξαν φέτος, δεν στήριξαν καμία διοίκηση αλλά τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Βγάλτε απ' το μυαλό σας ότι σας στηρίζουν. Όλοι που θέλουν την απομάκρυνση σας ήταν σε κάθε αγώνα εκεί. Κάποιοι δεν αφήνουν τον ΑΟΧ, ακόμα και με μία απαράδεχτη διοίκηση σαν τη δική σας. 
  • Η 2η θέση δεν είναι επιτυχία. Το Δεκέμβρη η ομάδα χτύπαγε πρωτιά και ήταν 2 βαθμούς πίσω απ' τον Αήττητο. Στο τέλος της σεζόν τερμάτισε 11 βαθμούς πίσω απ' τον Αήττητο και αυτό οφείλεται στη διοίκηση που υποβάθμισε την ομάδα.  Αυτό δεν είναι επιτυχία. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ! Όπως επίσης αποτυχία είναι που ανέβηκε στη Football League η Δόξα Δράμας με τον Καραϊσκάκη και δεν ανέβηκε ο ΑΟΧ. Αυτή λοιπόν είναι η βαθμολογία απ' τον Ιανουάριο του 2018. Δείτε τη συγκομιδή του ΑΟΧ:
  • Καλά είναι τα ρητά αλλά πριν 2 μέρες, το ίδιο ρητό δημοσιεύθηκε στην ανακοίνωση της Δόξα Δράμας. Στο ίδιο ρητό αναφέρθηκε ο κος Μπύρος. Σύμπτωση; Συνωμοσία; Φαίνεται πως εκτός από λεφτά, μάλλον δανείζεστε απ' τον κο Μπύρο και τα ρητά. 
  • Αφήστε τους πανηγυρισμούς για τη 2η θέση. Μετά τις υποχρεώσεις της ομάδας στο κύπελλο Ερασιτεχνών θα πρέπει να κάνετε Γενική Συνέλευση. Αυτό απαιτεί ο φίλαθλος κόσμος. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που βγάζει ανακοίνωση αυτή η διοίκηση του ΑΟΧ, ένας φιλόλογος ...αυτοκτονεί

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΕ..... ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αντίφαση το να μιλάς για "αγράμματους" νομοθέτες σε μία "ανορθόγραφη" ανακοίνωση. Εκτός αν κάνεις αυτοσαρκασμό.