Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

0 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΟΧ 2017-18

Τα διοικητικά προβλήματα, τα ψέμματα και η προκλητική διοίκηση, έδιωξαν τον κόσμο απ' το γήπεδο και στα τελευταία παιχνίδια η προσέλευση των φιλάθλων της Χαλκίδας ήταν ελάχιστη. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας, έδωσαν σε λίγα εντός έδρας παιχνίδια το παρών και παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την καλύτερη εντός έδρας εξέδρα:

Ήταν ο πρώτος αγώνας στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας για την φετινή σεζόν και όπως σε κάθε εντός έδρας πρεμιέρα, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας δημιουργούν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το 72% ψήφισε σε αυτόν τον αγώνα ως την καλύτερη εντός έδρας εξέδρα που έκαναν οι φίλαθλοι της Χαλκίδας. 





Ο πρώτος αγώνας για το 2018. Ο ΑΟΧ μέχρι και το Δεκέμβρη, χτυπούσε άνοδο. Οι οργανωμένοι επέστρεψαν στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για να στηρίξουν τους παίχτες του ΑΟΧ. Η ήττα στη Ραφηνα απ' τη Θύελλα αλλά και η εντός έδρας ήτα απ' τον Παναργειακό, μετά την υποβάθμιση της ομάδας απ' τη διοίκηση, οι οργανωμένοι δεν ξαναήρθαν στο γήπεδο. Παρόλα αυτά στο τελευταίο παιχνίδι που βρέθηκαν με τον Παναργειακό, λίγοι και καλοί έκαναν κατάθεση ψυχής με τα συνθήματα τους και στην ψηφοφορία έδωσαν σε αυτή την κερκίδα ένα 28%.





Δεν υπάρχουν σχόλια: