Σάββατο 28 Απριλίου 2018

0 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΟΧ 2017-18

Η φετινή πορεία του ΑΟ Χαλκίς. καθώς και οι φετινές του εμφανίσεις, χωρίζονται σε 2 σκέλη. Αυτή πριν των Χριστουγέννων (2017), όπου με μία καλή ομάδα κυνηγούσε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αυτή μετά το νέο έτος (2018), όπου με μια υποβαθμισμένη ομάδα σε σχέση με αυτή πριν του νέου έτους, πάλεψε και σώθηκε στην κατηγορία. Πέρα από τα διοικητικά "εγκλήματα", αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν απ' την αρχή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Δείτε παρακάτω τα καλύτερα παιχνίδια που έκανε φέτος ο ΑΟ Χαλκίς. 

Από όποια πλευρά και αν το πάρεις, είναι το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΑΟ Χαλκίς. Διότι σε αυτό το παιχνίδι, νίκησαν τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή του ομίλου, Αήττητο και σφράγισαν την παραμονή τους στη Γ' Εθνική. Και ενώ η ομάδα μετά το νέο έτος είχε υποβαθμιστεί, αυτοί οι παίχτες που έμειναν και ήταν και απλήρωτοι 3,5 μήνες, τα έδωσαν όλα και πρόσφεραν μεγάλη χαρά στους φιλάθλους και γι αυτό το 55% θεωρεί ότι ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΑΟΧ. Επίσης ένα από τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε ο ΑΟΧ ήταν και το 1-1 απ' τον Αήττητο στα Σπάτα. 

Η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη ήταν και η πιο εντυπωσιακή. Ήταν και η φετινή μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση, πετυχαίνοντας νίκη με 3-0 επί του Ερμή Κιβερίου, φτάνοντας τότε στη 2η θέση, 1 βαθμό πίσω απ' τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπατών. Τότε η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση και κυνηγούσε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικλης κατηγορίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: