Τρίτη 3 Απριλίου 2018

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Αύριο 4/4 στη Σύρο, ξεκινά τα Play Off

Αύριο, Τετάρτη 4 Απριλίου, ο Ηρακλής Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει στη Σύρο τον Φοίνικα, στον πρώτο αγώνα των Play Off, στις 19:00, στο κλειστό της Ερμούπολης. Η ομάδα της Χαλκίδας θέλει να διεκδικήσει τη νίκη και να σπάσει το μειονέκτημα της έδρας, απέναντι σε μία ομάδα που "έκλεψε" με τις πλάτες της ΕΣΑΠ απ' την ομάδα της Χαλκίδας, την είσοδο του στο Final 4 του League Cup. 
Οι ελπίδες για τα ημιτελικά μπορεί να μην είναι με το μέρος του Ηρακλή Χαλκίδας, όμως θα το παλέψει έτσι ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση που πιθανόν να διεκδικήσει και μία θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Η είσοδος στην 6αδα την κανονική περίοδο επιτεύχθηκε και πλέον πάμε για την υπέρβαση που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά. Είχαμε λίγο χρόνο για ανασυγκρότηση δυνάμεων και αποθεραπειών. Δύο φορές παίξαμε τάι μπρέικ με τον Φοίνικα. Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες, έχουμε πολύ δύναμη στον διαγώνιο και στο κέντρο και πολλά θα κριθούν στην απόδοση της υποδοχής. Θα παίξουμε ελεύθερα για νίκη από τον πρώτο αγώνα ώστε να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρώτων αγώνων της Α΄φάσης των πλέι οφ και πλέι άουτ της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League:

Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018
Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΑΟΠ Κηφισιάς (νίκες: 0-0)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασειλιάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Γιώγιου, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.
Γυμναστήριο Ερμούπολης 19.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας (νίκες: 0-0)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Κούτρα.
Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 16.30: ΠΑΟΚ - Εθνικός Πειραιώς (νίκες: 0-0)
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Δρανίτσας, Ανθυμίδη, Γραμματεία: Καρακούλια.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018
Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 16.30 (ΕΡΤ2): Ολυμπιακός - Παμβοχαϊκός 3-0 (25-19, 25-20, 25-14)
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λεμ., Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Μαυρικίδου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: