Τρίτη 10 Απριλίου 2018

0 ΑΟΧ: Όλα στον αέρα για τον αγώνα με Θύελλα Καμαρίου στη Σαντορίνη

Το 'χει η μοίρα του ΑΟΧ όποτε παίζει στην Σαντορίνη η ομάδα να γίνεται άνω-κάτω. Η ...αρχή είχε γίνει στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανθηραϊκό και η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα.
Αύριο Τετάρτη (11/4) ο ΑΟΧ αγωνίζεται στο νησί των Κυκλάδων με την Κυπελλούχο της τοπικής ΕΠΣ, Θύελλα Καμαρίου, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Σήμερα (Δευτέρα του Πάσχα) οι παίκτες δεν πήγαν στην προπόνηση, όπως δεν κατέβηκαν και στο φιλικό της Μεγ. Πέμπτης με αντίπαλο τον ΑΟΝΑ (παρεμπιπτόντως, για προπόνηση δεν πήγαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού).
Οι παίκτες του ΑΟΧ υποστηρίζουν ότι είναι απλήρωτοι 3,5 μήνες και κάνουν λόγο για ...κοροϊδία εκ μέρους της διοίκησης.
Την Τρίτη (10/4) υπάρχει ακόμη μία προπόνηση (αν φυσικά πραγματοποιηθεί), ενώ το ταξίδι της αποστολής για τη Σαντορίνη είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Τετάρτης με καράβι, καθώς η σέντρα στον αγώνα με τη Θύελλα Καμαρίου έχει οριστεί στις 7.30 το απόγευμα υπό το φως των προβολέων.
Σε επικοινωνία του egnomi.gr με τον Δημήτρη Λύκο, ο κόουτς της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Τα πάντα είναι στον αέρα, περιμένω κι εγώ να ενημερωθώ από τη διοίκηση για το τι θα γίνει από 'δω και πέρα".
Αν υπάρξουν πληρωμές η ομάδα θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη (σ.σ. δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με κάρτες ή τραυματισμούς). Αν όχι, τότε πολύ πιθανό ο ΑΟΧ να ...μην σηκώσει άγκυρα για το ματς του Κυπέλλου.

Πηγή: egnomi.gr

Οι διαιτητές της 1ης φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: