Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

0 ΔΣ ΑΟΧ: Απάντηση σε σχόλια ΜΜΕ με τη χειρότερη δικαιολογία

Η Διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς επιβεβαιώνει καθόλο της το περιεχόμενο και το νόημα την χθεσινή ανακοίνωση τύπου, η οποία δημοσιεύτηκε μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας της ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ωστόσο, αναφορικά με τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη επιπέδου ¨Φατσέα" (όπως έσπευσαν να τα χαρακτηρίσουν) που περιέχονταν σ' αυτήν, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό στο κομμάτι των υγιών φιλάθλων και οπαδών της ομάδας μας ότι αυτά έγιναν σκοπίμως, προκειμένου με την δημοσίευσή τους να δώσουμε την ευκαιρία να "εμφανιστούν" μπροστά σ' όλους μας, όλοι όσοι έσπευσαν μέσω ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την σχολιάσουν. Αποδείχτηκε δίχως κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι όλοι αυτοί αν και λογίζονται για "αγνοί" οπαδοί της ομάδας, σπεύδουν να εμφανίζονται μόνο για να ασκήσουν κακοπροαίρετη κριτική και κακοβουλία περιμένοντας στην γωνία τυχόν σφάλματά μας και σπιλώνοντας μας με ανυπόστατες κατηγορίες. Με την συμπεριφορά τους αυτή, όμως, θέτουν εαυτούς απέναντι στην προσπάθεια που γίνεται από όλους εμάς, τους υπόλοιπους, να φτιάξουμε πρώτα μία ομάδα με σταθερή και κυρίαρχη παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως δυστυχώς γι' αυτούς συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια, και κατόπιν να την ανεβάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. 

Επαναλαμβάνοντας τις ευχές μας προς όλους για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


ΣΧΟΛΙO

Γελάει ο κόσμος. Το έκαναν και καλά επίτηδες. Πωπω τι πάθαμε μας την έφεραν. Προτίμησαν να βρουν μία δικαιολογία ότι και καλά έκαναν τα ορθογραφικά επίτηδες (δηλαδή ότι θέλησαν να γίνουν πανελλαδικά ρεζίλι επίτηδες) για να δουν ποιοι κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Άλλη πιο χαζή δικαιολογία δεν μπορούσαν να βρουν; Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Δεν είμαστε του επιπέδου σας.

Επίσης, αν και λέτε ότι θέλετε να ανεβάσετε την ομάδα ψηλότερα, υποδείξατε ότι είστε ανίκανοι. Υποβαθμίσατε την ομάδα τον Ιανουάριο και εκεί που χτύπαγε άνοδο, έφυγε 11 βαθμούς απ' την κορυφή. Πως λέτε λοιπόν ότι θα ανεβάσετε την ομάδα ψηλότερα; Μην λέτε τέτοια γελάει ο κόσμος. Δεν είναι επιτυχία να βγάζετε 2η την ομάδα κάθε χρόνο στη Γ' Εθνική, χωρίς να ανεβαίνει.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη. Αναρωτηθήκατε γιατί οι φίλαθλοι και όλος ο κόσμος της Εύβοιας είναι εναντίον σας; Αναρωτηθήκατε γιατί όλος ο κόσμος της Χαλκίδας σας κάνει πόλεμο; Ξαφνικά δεν θέλουμε να δούμε τον ΑΟΧ ψηλά; Τα ορθογραφικά λάθη ήταν το λιγότερο σε σχέση με αυτά που έχετε κάνει. Πάμε να αριθμήσουμε λίγα από αυτά:
  • Είπατε ψέματα με την εγγυητική και ενώ ο ΑΟΧ είχε την ευκαιρία, δεν ανέβηκε στη Football League.
  • Καμία σοβαρή ενημέρωση για το τι έγινε τελικά με την άνοδο στη Football League.
  • Καμία ενημέρωση για τα όσα ακούγονται περί βοήθειας της Δόξα Δράμας. Αντ' αυτού, αντί να διαψεύσεις τα σενάρια, βγαίνετε με απολογιστική ανακοίνωση έχοντας ίδιο ρητό με τη Δόξα που το είχε βγάλει σε ανακοίνωση 2 μέρες πριν. Άντε στην καλύτερη να πούμε ότι το είδατε και σας άρεσε και όντως από το καλοκαίρι τα έχετε καλά με τη Δόξα. Μόνο που εκείνη πέτυχε το στόχο της και ανέβηκε στη Football League και εμείς όχι. 
  • Υπόκλιση στον εαυτό σας ενώ για μισή και παραπάνω σεζόν οι πληρωμές γίνονταν με το τσιγκέλι. Εκτός από αυτό, υποκλίνεστε στον εαυτό σας, ενώ ο αρχικός στόχος ήταν η άνοδος και σφραγίσατε την παραμονή 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.  
  • Αδυναμία εκτέλεσης στόχων, αλλαγή πλάνου στη μέση της σεζόν, διώχνοντας τους καλύτερους παίχτες. Εκεί δηλαδή που πηγαίναμε για άνοδο, θεωρούμε επιτυχία την παραμονή. Αφήστε τα πανηγύρια της 2ης θέσης. 2 αγωνιστικές πριν το τέλος σφραγίσαμε την παραμονή.
  • Τα βάλατε με τον ΣΦΧ και τους φιλάθλου σας. Μιλάτε για αγνούς φιλάθλους και κόβετε 30 εισιτήρια. Και αυτοί οι 30 είναι φίλαθλοι που δεν σας θέλουν. Που είναι οι "αγνοί" υποστηρικτές σας;
Αν οι κινήσεις σας ήταν καθαρές, δεν θα πείραζε κανέναν η ανορθογραφία. Μεταφέρετε την απάντησή σε αυτό το κομμάτι αφήνοντας αναπάντητα άλλα. Αν υπήρχαν σαφείς απαντήσεις ας ήταν γραμμένες και στα κινέζικα. Και σωστά ορθογραφημένα να τα είχατε, την ίδια κριτική θα σας κάναμε.

Δεν ήμαστε χαζοί. Τα πράγματα είναι απλά. Το καλοκαίρι μας ωθήσατε σε ένα όνειρο ανόδου. Δεν έγινε. Μετά μας βάλατε στόχου την άνοδο. Διεκδικούσαμε την άνοδο μέχρι το Δεκέμβρη. Μετά υποβαθμίσατε την ομάδα. Δεν πληρώνατε τους ποδοσφαιριστές. Τότε με τι λεφτά βάλατε στόχο την άνοδο; Σφραγίσαμε την παραμονή (από την άνοδο που είχατε θέσει ως στόχο) 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ;

Όπως και να έχει καλό Πάσχα και σε εσάς και σε όλο τον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: