Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

0 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΟΧ: Δεν κατέβηκαν στο φιλικό με ΑΟΝΑ επειδή είναι απλήρωτοι και εξέδωσαν ανακοίνωση

Η τωρινή διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, το μόνο που ξέρει είναι να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της και να τονίζει το πόσο καλά έχουν προγραμματίσει τα πράγματα στην ομάδα, που θέλουν να μείνουν και να πάνε την ομάδα πιο ψηλά. Παρόλα αυτά όμως έχουν απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι το επιβεβαιώνουν με ανακοίνωση.
Σήμερα ήταν προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης και οι ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν το παρόν, διαμαρτυρόμενοι για τα χρήματα που δεν έχουν λάβει ακόμα.
Ύστερα φταίμε εμείς οι "κακοπροαίρετοι" που περιμένουμε στη γωνία να κάνουμε κακόβουλη κριτική. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! Γιορτινές μέρες και για ακόμη μία φορά οι παίχτες του ΑΟΧ έμειναν απλήρωτοι.

Δείτε την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χαλκίς:  

Με αφορμή την σημερινή μας μη παρουσία στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι έχουμε να δηλώσουμε τα εξής. Τους τελευταίους 3.5 μήνες συμπεριφερόμαστε άκρως επαγγελματικά χωρίς να έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα στο ελάχιστο......... Με αποκορύφωμα την υπόσχεση που λάβαμε εκ του Δ.Σ. μετά τον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας, που για ακόμα μια φορά δώσαμε την ψυχή μας, πως μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη θα τακτοποιηθεί μέρος των συμφωνηθέντων.... Δυστυχώς γα ακόμα μια φορά μείνανε στις υποσχέσεις και στα λόγια.... (παρ' ότι αυτές τις Άγιες Μέρες).

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο, της Χαλκίδας για την κατανόηση και την στήριξη.......Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα !!!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε ¨" Τους κυρίους " για την κοροϊδία για ακόμα μια φορά και τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: