Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

0 ΑΟΧ: Απειλείται με -1 λόγω λάθος και ασυνέπεια της διοίκησης

Απέρριψε την έφεση του αθλητικού σωματείου Α.Ο. Χαλκίς για ακύρωση της υπ’ αριθ. 81/1-3-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., δια της οποίας επεβλήθη στο εκκαλούν σωματείο, για πειθαρχική παράβαση που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2018, ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας του εγκαλούμενου σωματείου στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 2017-2018, για όσο χρόνο δεν εξοφλούνται οι επιβληθείσες σε βάρος του με τις με αριθμό 217/2017 και 223/2017 αποφάσεις της παρούσας Επιτροπής χρηματικές ποινές, συνολικού ύψους 3.351 ευρώ.

Σχόλιο:
Οι παίχτες του ΑΟ Χαλκίς έφτασαν τον ΑΟΧ στη 2η θέση, αλλά η διοίκηση φαίνεται πως θα τον ρίξει στην 3η. Ο ΑΟ Χαλκίς άργησε να πληρώσει το πρόστιμο των 3.351 ευρώ και τελικά θα υπάρξει αφαίρεση 1 βαθμού. Το εν λόγω πρόστιμο αφορά τον αγώνα ΑΟ Χαλκίς - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, που είχε γίνει στις 5 Νοεμβρίου, όταν ο Αλέκος Σιγανός είχε "μπουκάρει" μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στο διαιτητή. 
Η διοίκηση σε ακόμη μία γκάφα. Αυτή τη φορά ρίχνει τον ΑΟΧ σε πιο χαμηλή θέση. Όχι ότι θα επηρεάσει κάτι, αλλά τσάμπα και αυτοί πανηγύριζαν τη 2η θέση που πήραν μιας και θα πέσουν βαθμολογικά. 
Με αυτά τα που βλέπουμε απ' τη διοίκηση εισβάρος του ΑΟ Χαλκίς, η Γενική Συνέλευση, όπως ορίζει ο νόμος, είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: