Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

0 O ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΔΑΜ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή της ομάδας μας Οδυσσέα Αδάμ για την κλήση που δέχτηκε από την Εθνική Ανδρών. Του ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Την Δευτέρα 21 Μαΐου στην Κάρυστο θα αρχίσει την προετοιμασία της η Εθνική Ανδρών, ενόψει των καλοκαιρινών της υποχρεώσεων στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία (22/6-1/7) και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Αύγουστο.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Κάρυστο και θα ολοκληρωθεί στο κλειστό του Ρέντη, πριν αναχωρήσει η Εθνική για την Ταραγόνα της Ισπανίας. Στην Κάρυστο έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος επέλεξε τους 26 αθλητές που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Δεν περιλαμβάνονται ο τραυματίας Ντιμίτρι Τζούριτς και ο Μενέλαος Κοκκινάκης που αποκλείστηκε από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ (Γκαλάτι), Οδυσσέας Αδάμ (Ηρακλής Χαλκίδας), Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός), Σταύρος Κασαμπαλής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
Ακραίοι: Κώστας Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης), Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Ολυμπιακός), Κυριάκος Σπυριούνης (Εθνικός Πειραιώς), Ανέστης Δαλακούρας (Παμβοχαϊκός), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Νίκη Αιγινίου), Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ), Ανδρέας Φράγκος (Huyndai Sky Walkers), Θανάσης Πρωτοψάλτης (Φριντρισχάφεν), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός).
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός), Γιώργος Πεντίδης (Φοίνικας Σύρου), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (ΠΑΟΚ), Θοδωρής Βουλκίδης (Παμβοχαϊκός), Παρασκευάς Τσέλιος (Ολυμπιακός).
Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι (Ολυμπιακός), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Τζιουμάκας (Καστελάνα).
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Φοίνικας Σύρου), Αντώνης Μπουράκης (Ηρακλής Πετ. 2015), Θεολόγος Δαρίδης (Ολυμπιακός).

ΤΑΑ Ηρακλής Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: