Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

0 ΔΣ ΑΟΧ: Ψάχνει ημερομηνία για ΓΣ

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το εάν γίνει ή όχι γενική συνέλευση στον ΑΟ Χαλκίς. Ο ταμίας του ΑΟΧ Αλέκος Σιγανός απάντησε γι' άλλη μία φορά καταφατικά μιλώντας στο egnomi.gr.
«Θα γίνει η συνέλευση και μάλλον ο τόπος θα είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Αυτό που περιμένουμε είναι να μας απαντήσουν για την παραχώρηση της αίθουσας, ποια ημέρα δηλαδή απ' αυτές που προτείναμε βολεύει...» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Σιγανός. Βέβαια, οι μέρες περνάνε, την ώρα που ένας πιθανός βασικός αντίπαλος του ΑΟΧ, ο Παναργειακός, έχει ήδη δρομολογήσει θετικές εξελίξεις με αύξηση του μπάτζετ και με στόχο να χτυπήσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.
Θα πρέπει λοιπόν και ο ΑΟΧ να βιαστεί. Ακόμα κι αν δεν προλάβει να προχωρήσει τις διαδικασίες μέσα στον Ιούνιο, επιβάλλεται η συνέλευση να γίνει αρχές Ιουλίου.
Σε ότι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο Αλέκος Σιγανός μας παρέπεμψε στην επερχόμενη συνέλευση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει πρώτα να δούμε τί εξελίξεις θα υπάρξουν στον σύλλογο και μετά θα μιλήσουμε με τα παιδιά».
Ο ίδιος, πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι ο ΑΟΧ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δύο επιχειρηματίες, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν με τα κοινά του ΑΟΧ και κατ' επέκταση να ρίξουν χρήμα στο ταμείο της ομάδας.
Από την εγχώρια παραγοντική αγορά «παίζει» το όνομα του Βαλάντη Μπλέτσα, όμως, όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαρίσουν στη γενική συνέλευση, την οποία ο κόσμος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: