Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

0 Γ. ΑΛΑΦΑΚΗΣ: Αρνούμαστε να χάσουμε, προβληματικοί οι αγώνες

Η ομάδα του ΝΟ Χαλκίδας ήταν αυτήν που δύο φορές βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στα πλέι άουτ της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, όμως τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον ΝΟ Καλαμακίου κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας και να διατηρήσει σοβαρές πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. 
Ο αρχηγός της ομάδας και «προπονητής στον αγωνιστικό χώρο» Γιάννης Αλαφάκης μίλησε στο waterpolonews.gr στηλιτεύοντας την απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων και τις συνθήκες τους, όσο και για τον αγωνιστικό ζήλο που επιδεικνύουν οι αθλητές της Χαλκίδας αρνούμενοι να δεχθούν την ήττα.
«Δυστυχώς οι ημερομηνίες των αγώνων, αλλά και το γεγονός ότι το ανοικτό κολυμβητήριο της Λάρισας δεν είχε αλεξικέραυνο χάλασαν από νωρίς του αγώνες. Παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια ενός νέου κολυμβητηρίου τα οποία δεν έγιναν επειδή δεν είχε αλεξικέραυνο. Θα μπορούσαν να έχουν κινδυνεύσει άνθρωποι εάν για παράδειγμα είχε χαλάσει ξαφνικά ο καιρός.
Εμείς είχαμε πρόβλημα και με τις ημερομηνίες των αγώνων, αφού πέντε από τους αθλητές μας έφτασαν ένα μισάωρο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αποτελούμαστε από εργαζόμενους και φοιτητές, συνεπώς η επιλογή του να γίνουν οι αγώνες την Παρασκευή ήταν ατυχής. Επιπλέον υπήρχαν τρύπια δίχτυα, τα οποία δε διορθώθηκαν. Όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η οργάνωση δεν ήταν η προβλεπόμενη για αγώνες τόσο μεγάλης σημασίας».
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και αυτό φάνηκε από τα σκορ. Προσωπικά από την ομάδα μου είμαι ευχαριστημένος. Αρνούμαστε να δεχθούμε την ήττα ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί. Ισοφαρίσαμε και στους δύο αγώνες, παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι με το Καλαμάκι επιστρέψαμε με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά από το 13-10 στο 13-13. Όλο αυτό με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι στο τέλος μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: