Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

0 ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΝΤΙΤΕΡ ΜΙΛΕΡ

Ο Γερμανός επιχειρηματίας, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, που ήταν για περίπου 1,5 χρόνο στα διοικητικά της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας, ανέλαβε το «τιμόνι» του Α.Ο. Χαλκίδας.
Ο Μίλερ πριν τη Χαλκίδα υπήρξε επικεφαλής στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία υποβιβάστηκε από τη Football League στη Γ΄ Εθνική.
Ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ προσπαθούσε εδώ και πολλά χρόνια να μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για αρκετές ομάδες, όπως τον Πανσερραϊκό, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τα Χανιά, τον Παναιγιάλειο.
Ο Μίλερ, υπήρξε κατά τα νεανικά του χρόνια ποδοσφαιριστής, που έκανε καριέρα σε ημιεπαγγελματικές ομάδες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις στα 36 του έγινε, και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1995-1996, πρόεδρος στο Ανόβερο, όταν αυτό αγωνίζονταν στην Zweiteliga.
Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά αφού η ομάδα του υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο ίδιος δεν ήταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Ανόβερο, απλώς είχε εκλεχθεί από το συμβούλιο για να διατελέσει πρόεδρος.
Υπήρξε σύμβουλος σε τρεις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αφρικής, αλλά και μάνατζερ παικτών. Εκπροσωπούσε ως ατζέντης, τους Ασαμόα και Ερνστ. Έχει διασυνδέσεις με την αφρικανική Ήπειρο και εκτιμάται ότι από εκεί δεδομένα θα υπάρξει ενίσχυση στη Χαλκίδα.

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: