Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

0 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ PLAY OUT ΤΗΣ Α2 ΠΟΛΟ 2017-18

Πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την σειρά των αγώνων και ανακοινώθηκε ότι οι πρώτες 3 αγωνιστικές θα πάνε στην Λάρισα και οι άλλες 4 στην Αθήνα. Να θυμίσω ότι με 3 βαθμούς μπαίνουν οι Ηλιούπολη και Παναθηναϊκό, με 2 η Χαλκίδα και ο Νηρέας Χαλανδρίου, με 1 το Καλαμάκι και ο Νηρέας Πάτρας και χωρίς βαθμό η Λάρισα.
Εδώ πρέπει να σημειωθεί το εξής: Κανονικά ο Νηρέας Πατρών επειδή δεν κατέβηκε σε κανένα πρωτάθλημα υποδομών από αυτά που είχε προκηρύξει η ΚΟΕ, υποβιβάζεται αυτόματα στην Β’ Εθνική. Εχει όμως ακουστεί ότι θα γίνει αναπτυξιακό στην Πάτρα, όπου ο Νηρέας θα έπαιρνε μέρος. Ακόμα βέβαια η ΚΟΕ δεν έχει βγάλει καμία προκήρυξη. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει μέχρι τις 15 Ιουνίου που θα γίνουν οι 3 πρώτοι αγώνες, τότε είμαι σίγουρος οτι οι ομάδες θα κάνουν ένσταση.
Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος, όπως και πέρυσι το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος. Ενας μικρός χαμός δηλαδή. 
  • Ο Παναθηναϊκός λογικά δεν θα έχει θέμα. Θα κάνει από 5-6 νίκες και θα πάρει μάλλον την 1η θέση.
  • Η Ηλιούπολη έχει μεγάλα προβλήματα. Ο φουνταριστός της ομάδας είναι ακόμα τρυματίας (Κοντονής) και ακούστηκε ότι ο τερματοφύλακας Παλληκάρης δεν θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ. Η Ηλιούπολη ουσιαστικά αυτοκτόνησε φέτος αφού στον 2ο γύρο ήταν μέτρια και έχασε δικά της ματς.
  • Η Χαλκίδα δεν ξέρω αν αντέξει. Άλλο το 1 ματς κάθε εβδομάδα και άλλο τα 3 σε 24 ώρες. Λογικά θα μείνει λόγω εμπειρίας, αλλά κανείς δεν ξέρει.
  • Ο Νηρέας Χαλανδρίου πέρυσι έκανε την μεγάλη έκπληξη και ενώ όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, κατάφερε να παραμείνει. Φέτος ξεκινάει και με 2 βαθμούς και δείχνει ότι έχει τα φόντα να επαναλάβει την περσινή πορεία.
  • Το Καλαμάκι για αλλού πήγαινε στο ξεκίνημα και αλλού κατέληξε. Εχει όμως έμπειρους παίκτες, αλλά παίζει μόλις 2 ματς στο 1ο Σαββατοκύριακο και 4 μέσα σε 36 ώρες στο δεύτερο. Δεν ξέρω και για αυτούς αν αντέξουν.
  • Ο Νηρέας Πάτρας είναι καλή ομάδα, αλλά έχει 1 ντεζαβαντάζ. Ξεκινάει με 1 βαθμό και πρέπει να κάνει 1-2 νίκες που δεν τις έκανε στην κανονική διάρκεια.
  • Τέλος η Λάρισα πήρε τους αγώνες για να μείνει στην Α2. Ομως είναι η μόνη ομάδα που ξεκινάει χωρίς βαθμό και στα τελευταία ματς δεν έχει παίξει καλά. Ο Φράγκος που αναμένεται να παίξει, θα την βοηθήσει πολύ στα 2 μέτρα, αλλά γενικά για να μείνει στην Α2 πρέπει να κάνει υπέρβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: