Γήπεδα


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΑΟ Χαλκίς)

Τοποθεσία
Το δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας βρίσκεται στην περιοχή Νεάπολη Χαλκίδας, κοντά στο κέντρο της πόλης. Από την κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας, ακολουθείτε τον δρόμο ευθεία. Στα 2,5 περίπου χιλιόμετρα, θα βρεθείτε στην διασταύρωση στην Αρεθούσης κοντά στα ΚΤΕΛ. Θα περάσετε τον δρόμο απέναντι προς τα ΚΤΕΛ και θα ακολουθήσετε την Ευθεία προς Καμάρες. Αφού περάσετε τα τις Καμάρες και τα πρώτα φανάρια, στα δεύτερα φανάρια, στην περιοχή Λιανή Άμμος, στρίβετε αριστερά. Στα 500 περίπου μέτρα από τα αριστερά σας θα δείτε το στάδιο της Χαλκίδας.
 
Πληροφορίες

Το στάδιο της Χαλκίδας έχει μία εξέδρα χωρητικότητας 1500 θέσεων και μία μικρή στο πέταλο χωρητικότητας περίπου 200 ατόμων, η οποία είναι για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Το στάδιο έχει ταρτάν στίβου 10 διαδρόμων, από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ "ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ" (ΑΓΕΧ - Ηρακλής Χαλκίδας)


Τοποθεσία
Η Κάνηθος είναι η πλευρά της Χαλκίδας που βρίσκεται στη βοιωτική ακτή, όχι στο νησί της Εύβοιας. Για να φτάσετε μέχρι το κλειστό, ερχόμενοι από την Αθήνα, δεν θα πρέπει να περάσετε τη νέα κρεμαστή ("υψηλή") γέφυρα, αλλά να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς την παλιά κινητή γέφυρα. Πριν φτάσετε στη κινητή γέφυρα, θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Αθλητικό Κέντρο Κανήθου", στην Εκκλησία Αγίου Νεκταρίου. Ακολουθήστε την και σε 500μ στρίψτε πάλι αριστερά σε μια νέα πινακίδα που θα βρείτε. Θα φτάσετε στο κλειστό γήπεδο μετά από ακόμη 500μ.
 
Πληροφορίες
Το κλειστό φέρει το όνομα του Τάσου Καμπούρη, ενός από τους κορυφαίους αθλητικούς παράγοντες της Χαλκίδας. Διαθέτει δύο όμοιες κερκίδες κατά μήκος του γηπέδου, με χωρητικότητα 1120 θέσεων, ενώ πίσω από ένα από τα καλάθια υπάρχει μία σκηνή θεατρικών παραστάσεων. Στη θέση της υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πτυσσόμενης εξέδρας, με την οποία μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα του κλειστού κατά 500 περίπου θέσεις.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΑΚ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" (ΟΠΕΧ) - ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ (ΝΟΧ)
Τοποθεσία Το κλειστό ΕΑΚ "Μελίνα Μερκούρη" και το κολυμβητήριο της Χαλκίδας, βρίσκονται στην περιοχή Πάρκο του Λαού. Από Αθήνα, περνώντας από την κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας, στα 400 μέτρα περίπου στρίβουμε δεξιά σε μία πλατεία και μετά ξανά δεξιά, κάτω από μία γέφυρα. Στην συνέχεια πάλι δεξιά της οδού Πετρογιάννη και στα 450 μέτρα, στο 2ο Λύκειο Χαλκίδας στρίβουμε αριστερά και αμέσως δεξιά. Ακολουθούμε τον δρόμο και στα 550 μετρά υπάρχει μία μικρή πλατεία. Εκεί θα προχωρήσουμε πάλι ευθεία και στα 300 μέτρα βρίσκονται το κλειστό ΕΑΚ και το Κολυμβητήριο.
Πληροφορίες ΕΑΚ

Το κλειστό ΕΑΚ έχει πάρει την ονομασία της γνωστής ηθοποιού Μελίνα Μερκούρη. Έχει μία μεγάλη εξέδρα χωρητικότητας περίπου 700 ατόμων. Με τις πτυσσόμενες εξέδρες όμως που έχουν τοποθετήσει, το κλειστό μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1000 άτομα.
 Πληροφορίες Κολυμβητήριου
 
Το κολυμβητήριο της Χαλκίδας είναι ανοιχτό και έχει 2 εξέδρες χωρητικότητας περίπου 2000 θέσεων.

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αβαντίδες Χαλκίδας)

Τοποθεσία

Καθώς είστε στον κεντρικό δρόμο από Χαλκίδα προς Αρτάκη, στην Έξω Παναγίτσα (οδός Γεωργίου Παπανδρέου), στρίβουμε δεξιά στην οδό "Πεύκων", εκεί όπου υπάρχουν φανάρια και έχει μόνο μία στροφή για δεξιά. Στα 500 μέτρα περίπου έχει μία διχάλα. Συνεχίζουμε δεξιά. Περνάμε το νέο κοιμητήριο και σε ένα περίπου χιλιόμετρο μετά, στρίβουμε αριστερά. Προσοχή γιατί η στροφή δεν φαίνεται καλά να έχετε το νου σας. Παίρνουμε αυτό τον δρόμο και στα 700 μέτρα περίπου, στρίβουμε πάλι αριστερά. Στα 500 μέτρα είναι το Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Για χάρτη του γηπέδου, πατήστε ΕΔΩ.
Πληροφορίες
Το Ενωσιακό Χαλκίδας, ανήκει στην ΕΠΣ Ευβοίας. Έχει χωρητικότητα 800 θέσεων και είναι το 3ο μεγαλύτερο γήπεδο στην Εύβοια, μετά το γήπεδο Ψαχνών και το στάδιο Χαλκίδας.