Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ


Το συμπολίτη Ολυμπιακό Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ Χαλκίς το Σάββατο 20-2-2010 στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟΧ θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο που παλεύει για την σωτηρία του στην Α1, αλλά θα είναι και ένα δυνατό τεστ πριν το παιχνίδι στην Κύμη, που θα είναι την αμέσως επόμενη αγωνιστική.
Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν λευκή ισοπαλία στην έδρα τους με τον Απόλλων Ερέτριας, δεν θα το βάλουν κάτω και φαίνονται να είναι διψασμένοι για την νίκη. Βρίσκονται στην 14η θέση του πρωταθλήματος 2 βαθμούς πάνω από τις Κονίστρες και 1 βαθμό κάτω από Ευβοϊκό και Όλυμπο Γυμνού.
Οι 2 ιστορικότερες ομάδες της Ευβοίας που φέρνουν σε κάθε τέτοιο παιχνίδι αναμνήσεις σε παλιούς φιλάθλους, θα αγωνιστούν ο καθένας για τους δικούς τους στόχους που είναι βαθμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον ΑΟ Χαλκίς και βαθμούς για την παραμονή στην Α1 για τον Ολυμπιακό Χαλκίδος.
Στον πρώτο γύρο οι νερατζούρροι είχαν κερδίσει 0-2 τον Ολυμπιακό. Πλέον κάθε νίκη μετράει για τον ΑΟ Χαλκίς και δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας ενόψει του παιχνιδιού στην Κύμη.