Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ

Ανεγκέφαλοι τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, εισέβαλαν μέσα στο κλειστό Κανήθου και προκάλεσαν ζημιές. Κι όμως εν έτη 2010 υπάρχει από μερικούς αυτή η νοοτροπία να καταστρέφουν τους χώρους άθλησης και να σπάνε ότι βρουν μπροστά τους. Φυσικά δεν υπήρχε φύλακας στο γήπεδο αλλά ούτε συναγερμός η κάποιο κλειστό κύκλωμα με κάμερες. Αποτέλεσμα των βανδαλισμών είναι να σταματήσει προσωρινά η λειτουργία του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (evoiasports.blogspot.com)
"Ο Οργανισμός Άθλησης Δήμου Χαλκίδας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει προς όλους τους υπεύθυνους των τμημάτων που αθλούνται τις ώρες λειτουργίας του κλειστού σταδίου της Κανήθου Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ αλλά και τους δημότες της πόλης, ότι λόγω των απρόβλεπτων φθορών που προκάλεσαν άγνωστοι την νύχτα της 1ης προς 2ης Ιουνίου, είναι υποχρεωμένοι ν’ ανασταλεί κάθε αθλητική δραστηριότητα (προπονήσεις – αγώνες) έως ότου αποκατασταθούν πλήρως οι φθορές που προκλήθηκαν."

Να σημειώσουμε κάτι. Εκτός από την αντικατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν από τους βανδαλισμούς, μήπως ήρθε και οι ώρα της αντικατάστασης των φθορών που έχουν προκαλέσει διάφορες φιλοξενούμενες ομάδες στο μπάσκετ (Σπόρτιγκ, Περιστέρι), να αντικατασταθούν αυτά τα κενά καθίσματα και να φτιαχτεί το στρώμα στις μπασκέτες;