Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

0 ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Την πρώτη νίκη για το 2011 στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος κέρδισε σήμερα στο στάδιο της Χαλκίδας, την ΑΕΚ Ερμιονίδας με σκορ 1-0. Η ομάδα της Χαλκίδας, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Με αυτό τον τρόπο οι νερατζούρρι, κλείνουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο, όπου τους βρίσκει στην 4η θέση μαζί με τον Πόρο.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 39', όταν από εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη, ο Τσούτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Παπαϊωάννου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Την επόμενη αγωνιστική όπου ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Δήλεσι, το οποίο σήμερα έχασε εκτός έδρας από τον Αία Παραλία με σκορ 2-0 και βρίσκεται μαζί του στην 13 θέση με 17 βαθμούς. Ο ΑΟ Χαλκίς θέλει να ξεκινήσει θετικά τον δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, πάντα στον αγωνιστικό τομέα.

ΑΟΧ (Γεωργαράς): Μόνος, Κυρήκος, Τούρλας, Τσούτης, Μπόκαρης, Κουμπούλης, Μαστρογιάννης, Γκάβαλης, Γιογιός(93' Αναστασίου), Δασκαλάκης(84' Σταματάκος), Παπαϊωάννου(80' Ξευγένης).
Στον πάγκο έμειναν οι: Μητακίδης, Ταυταρίδης, Ρ.Τσούτης και Μεταξάς.
ΑΕΚ Ερμιονίδας (Μαλτέζος): Ραβούσης, Γιαννουκάρης, Κοξίδης, Τσολάκος, Λαύκας, Χρήστου, Παππάς, Κιρτάκης(86' Νικόδημος Δ.), Πετγαζλής, Σταματέλος, Μπουγιούρας.
Στον πάγκο έμειναν οι: Δρίτσας, Διαμαντής, Λάμπρου, Δεϊμέτης και Νικόδημος Αντ.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Βρασιές 0-1 Λουκίσια
Αίας Παραλίας 2-0 Δήλεσι
Ένωση Μιδέας 1-3 Θήβα
ΠΑΟ Λουτρακίου 2-1 Παναργειακός
Πόρος 2-0 Δάφνη Ερυθρών
Αστέρας Δρεπάνου 0-2 Πέλοψ Κιάτου
Παναρκαδικός 0-0 Πανναυπλιακός
Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: