Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

0 ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

Η ομάδα των Αβαντίδων ηττήθηκε για ακόμη μία φορα,την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου από τον Οδυσσέα Γλυφάδας με 4-2 στο γήπεδο της Κανήθου και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το σκορ άνοιξε η φιλοξενούμενη ομάδα και στη συνέχεια η ομάδα της Χαλκίδας έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε τετ α τετ της Λόγου για να ισοφάρισει. Το 0-2 έγινε μετά από λάθος της Σερέτη σε κόρνερ που είχε κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 48' η ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.Στο 53' μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ της Οικονόμου,η οποία τροφοδότησε την Λόγου κι αυτή με σουτ κατάφερε να μειώσει στο 1-3 κι αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες,αλλά αντί η ομάδα μας να μειώσει δέχτηκε το τέταρτο γκολ στο 80' σε αντεπίθεση που πραγματοποίησε η ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας. Στο 85' Η Σταματούκου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Την Κυριακή 20/2 πραγματοποιείται η 16η αγωνιστική και η ουραγός ομάδα των Αβαντίδων θα αντιμετωπίσει στην Αίγινα την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: