Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

0 ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΓΕΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα βόλλευ της ΑΓΕΧ, η οποία έχασε την Πέμπτη το βράδυ εντός έδρας με σκορ 1-3 σετ από τον ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής. Η ΑΓΕΧ ξεκίνησε δυνατά και κέρδισε το πρώτο σετ αλλά στην συνέχεια έριξε πολύ την απόδοση της και δίκαια οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη. Η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται στην 11η θέση με 14 βαθμούς ισοβαθμόντας με τους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ενώ την επόμενη αγωνιστική, Πέμπτη 10 Μαρτίου φιλοξενείται από τον ΑΟ ΒΑΡΗΣ.

Για την ΑΓΕΧ του Δημοσθένη Ζυμαράκη αγωνίστηκαν οι Μπαρούτας,Μάρκου,Σαρρής,Σμπιλλίρις,Καρδιόλαγκας,,Ζυμαράκης,Ντεγιάννης, Σταθαράς ενώ λίμπερο ήταν ο Γ.Δράκος και ο Θ.Δράκος.

Κωνσταντίνος Μπαρούτας (ακραίος ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) δήλωσε για το παιχνίδι :
“Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στο Βύρωνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας. Αυτό συνέβη γιατί ήμασταν χωρίς προπόνηση για δύο εβδομάδες, λόγω μίας έκθεσης που γινόταν στο γήπεδό μας.
Στο ξεκίνημα του αγώνα όμως, αυτό δεν φάνηκε και καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, αλλά τελικά οι αντίπαλοι μας στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και σε συνδυασμό με πολλά δικά μας λάθη, ισοφάρισαν το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε και εκεί φάνηκε ότι μας έλειπε η προπόνηση και οι παραστάσεις της. Στο τελευταίο τέταρτο σετ, μπήκαμε με πάθος, αλλά κάποια λάθη του διαιτητή και με μεγάλη δόση τύχης από τους αντιπάλους μας, καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι.
Με το αποτέλεσμα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι, καθώς και με τα αποτελέσματα που φέρανε οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία αυτή την αγωνιστική. Την επόμενη αγωνιστική στη Βάρη πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλιώς θα μπλέξουμε σε περιπέτειες.”

Κώστας Πετρόπουλος (πασαδόρος ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ) δήλωσε για το παιχνίδι :
“Στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Χαλκίδα, γνώμη μου είναι πως η ομάδα μας παρουσιάστηκε καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη!
Η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίσαμε κάπως μουδιασμένα το πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να το χάσουμε, αλλά αυτό έχει συμβεί σε αρκετά παιχνίδια μας τη φετινή χρονιά και πρέπει να το προσέξουμε! Στα υπόλοιπα σετ ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και τα κερδίσαμε, αφού στο δεύτερο σετ ήμασταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες, ενώ στο τρίτο και στο τέταρτο σετ δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη!
Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και είναι μια νίκη που μας δίνει όρεξη για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε το επόμενο μας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή απαιτεί όρεξη και θέληση, μιας και οι αντίπαλοι μας θα έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς! Ελπίζω να προετοιμαστούμε σωστά και να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη!”

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ http://www.volleyfan.gr/

ΑΠΟ: http://agexalkidas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: