Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

0 ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ Ο ΑΟΧ ΜΕ 3-0

Μια άνετη νίκη πήρε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, ο οποίος κέρδισε τον Αστέρα Δρεπάνου με σκορ 3-0. Η ομάδα της Χαλκίδας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε της ομάδας του Δρεπάνου, η οποία δεν είχε τύχη σήμερα μέσα στο στάδιο της Χαλκίδας.
Ο ΑΟ Χαλκίς στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας, όταν από σέντρα του Γκιτσάλη, ο αποδέκτης Ξευγένης, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Η ομάδα της Χαλκίδας, έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Παπαϊωάννου. Στο 43' η ομάδα της Χαλκίδας έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Πιτερού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Δρεπάνου ανέβηκε αλλά χωρίς να προκαλέσει κίνδυνο στην ομάδα της Χαλκίδας. Το 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Παπαϊωάννου, σε τετ α τετ πέρασε τον τερματοφύλακα του Αστέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με αυτό τον τρόπο έκλεισε η άνετη νίκη του ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος συνεχίζει με νίκη, έχοντας ανεβάσει στα τελευταία 2 παιχνίδια αρκετά την απόδοση του. Ο ΑΟ Χαλκίς, βρίσκεται μόνος του στην 4η θέση με 36 βαθμούς.
Αναβλήθηκε σήμερα το παιχνίδι του ΠΑΟ Λουτρακίου με το Δήλεσι.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 13 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανναυπλιακό, στις 15:00, στο στάδιο του Ναυπλίου. Ο Πανναυπλιακός, έχασε σήμερα από τον Αία Παραλίας με σκορ 2-1 και βρίσκεται στην 11η θέση. Η ομάδα του Ναυπλίου, θέλει να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και γι αυτό δεν θα είναι εύκολος αγώνας για τους νερατζούρρι. Ο Όμιλος Φιλάθλων ΑΟ Χαλκίς, συζητάει εδώ και καιρό μία οργανωμένη εκδρομή για το Ναύπλιο. Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Αίας Παραλίας 2-1 Πανναυπλιακός
Παναρκαδικός 1-3 Αστέρας Μαγούλας
Παναργειακός 2-1 Θήβα
Πόρος 4-1 Πέλοψ Κιάτου
Ένωση Μιδέας 2-0 Δάφνη Ερυθρών
Βρασιές 4-0 ΑΕΚ Ερμιονίδας
ΠΑΟ Λουτρακίου - Δήλεσι (Αναβλήθηκε)
Ρεπό: Λουκίσια

Δεν υπάρχουν σχόλια: