Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

1 ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ Ο ΑΟΧ

Ισοπαλία παραχώρησε ο ΑΟ Χαλκίς σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκός, με σκορ 1-1. Η ομάδα της Χαλκίδας αν και ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, παρουσιάζοντας σημάδια μικρής βελτίωσης, αλλά όχι και ετοιμότητας για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας, που φαίνεται να ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου. 
Στο 15' λεπτό, η ομάδα της Χαλκίδας, πραγματοποιεί το πρώτο της σουτ με τον Καρακατσάνη να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 26' μία πολύ καλή ευκαιρία για την Χαλκίδας, όταν ο Καλλιμάνης με σέντρα-σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' ακόμη μια ευκαιρία για τους νερατζούρρι, όταν από σέντρα του Καρακατσάνη, ο Ιορδανίδης έκανε την κεφαλιά αλλά εκεί ο αμυντικός του Αχαρναϊκού, έδιωξε την μπάλα στην γραμμή. Στο 34' ήρθε η σειρά του Αχαρναϊκού να πραγματοποιήσει την πρώτη του ευκαιρία, στο σουτ του Ζούμα, ο Μόνος, απέκρουσε εντυπωσιακά. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο ρυθμό. Στο 52', ο Θωμάς σε μία εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα πάνω στο τοίχος, κερδίζοντας η ομάδα Χαλκίδα κόρνερ. Στο 55' ο Αχαρναϊκός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, όταν από σέντρα, η μπάλα βρήκε αποδέκτη τον Λαναρά, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μόνο και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 64' μία μακρινή εκτέλεση φάουλ του Παστού, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 69' η ομάδα του Αχαρναϊκού, άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα, ο Κοκόλης σούταρε με την μία, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μόνου. Ένα τέταρτο πριν την λήξη άρχισε δυνατή βροχή αλλά αυτό δεν πτόησε τους φιλάθλους της Χαλκίδας που βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο. Στο 88' από βαθιά σέντρα του τερματοφύλακα του ΑΟΧ, Μόνου, ο Λέκκας έδωσε πάσα με κεφαλιά με αποδέκτη τον Νικολόπουλο, ο οποίος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Χαλκίδας σε 1-1. Στο 90' ο Αχαρναϊκός ήρθε κοντά σε δεύτερο γκολ αλλά σε σέντρα σουτ, ο Γιώργος Μόνος έδιωξε την μπάλα από την εστία. Το τελικό 1-1, σαφώς και δεν ικανοποίησε την ομάδα και τους φιλάθλους, αλλά ο Τάσος Τασιόπουλος, θα έχει την ευκαιρία και με άλλα φιλικά που θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες. 

ΑΟ Χαλκίς (Τασιόπουλος): Μόνος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Μπακρής (46' Τούρλας), Μπιρμπίλης, Θωμάς, Κακάβας (63' Ταυλαρίδης), Καλογερόπουλος (46' Λέκκας), Καρακατσάνης, Ιορδανίδης.  

Δείτε το φωτορεπορτάζ του φιλικού αγώνα:












1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο γήπεδο όπου αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή, τα "δεύτερα" του ΑΟΧ με την Καβάλα!
χ0αχ0αχ0αχ00αχ0
TRELA NERA και KABALARA!