Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

0 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ

Τελικά ο Γυμναστικός Χαλκίδας, κατέβασε ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα, έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας και έτσι αποφεύχθη ο κίνδυνος συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το Σάββατο  1 Οκτωβρίου, ήταν να αγωνιστεί η παιδική ομάδα του ΓΠΣΧ με τον Άρη Θήβας. Η ομάδα της Χαλκίδας δεν κατέβασε ομάδα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει την συμμετοχή της στην Γ' Εθνική. Η διορία που δόθηκε για τους ανθρώπους του Γυμναστικού, ήταν μία εβδομάδα. Έτσι ο Γυμναστικός κατάφερε να δημιουργήσει ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η ομάδα κατέβηκε, χάνοντας από τον Άρη Θήβας. Το θετικό ήταν ότι με αυτή την συμμετοχή, ο Γυμναστικός Χαλκίδας, σφράγισε την συμμετοχή του στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ο κανονισμός λέει ότι δεν μπορεί μία ομάδα να συμμετέχει στην Γ' Εθνική αν δεν έχει ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα.


ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΑΛΕΜΗΣ
Δυσάρεστη εξέλιξη όμως υπάρχει στα διοικητικά του συλλόγου, καθώς ο Πρόεδρος Σαλέμης, παραιτήθηκε οριστικά με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμένει ακέφαλη. 

ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΛΙΟΓΑΣ
Στο αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής Δημήτρης Λιόγας, αποφάσισε να κρατήσει τον βασικό κορμό και να κάνει κάποιες προσθήκες. Στην ομάδα του Γυμναστικού παρέμειναν οι Άγγελος Καπελέρης, Θανάσης Κατσούλας, Κώστας Μπακάμης, Κώστας Γεροντίτης, Θανάσης Πούλος και Γιώργος Σαμουρέλης. Στην ομάδα παραμένουν και οι μικροί Γιώργος Αγγέλου και Νίκος Κηρύκος. Άγνωστο αν θα παραμείνουν ο Μίλαν Γέρεμιτς και ο Δημοσθένης Φωτίου, καθώς δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην διοίκηση. Παρελθόν αποτέλεσε από τον ΓΠΣΧ ο Μάκης Γεωργίου, ο οποίος πήγε στην Μεταμόρφωση Βόλου. 5 όμως καινούριοι παίχτες ήρθαν στην ομάδα της Χαλκίδας. Ο Αλέξης Πανταζής, ο Παναγιώτης Δημάκος, ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο Τίμος Κωνσταντόπουλος και ο Ηλίας Τομαράς, θα φοράνε φέτος την φανέλα του Γυμναστικού, ενώ άλλοι 2 παίχτες, αναμένεται να συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΙΟΓΑ
Στον αέρα βρίσκεται η παραμονή του Λιόγα για το αν θα μείνει στον Γυμναστικό Χαλκίδας. Η διοίκηση έκανε πρόταση στον προπονητή για μείωση αποδοχών λόγο της οικονομικής κρίσης και ο Λιόγας θα απαντούσε χθες για το αν θα παραμείνει στην ομάδα της Χαλκίδας η όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: