Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

0 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για 2η φορά αναβλήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της Β' Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου κι έτσι η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, όπως και οι άλλες ομάδες της κατηγορίας, όχι μόνο δεν ξέρουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα, αλλά δεν γνωρίζουν και την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το πότε θα είναι η τελική κλήρωση του πρωταθλήματος. 
Βλέπουμε ότι και το γυναικείο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει προβλήματα σε μία χρονιά κρίσης και υποτιθέμενης εκκάθαρσης των στημένων. Είμαστε στα μέσα του Οκτώβρη και δεν γνωρίζουμε ακόμη το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. 
Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, είναι το γηπεδικό, όπου είδαμε σε γνωστή εφημερίδα της Χαλκίδας, μία παίχτρια του ΑΟΧ, την Εβίτα Στεφανοπούλου, να δείχνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο "αχούρι" της Κανήθου. Ο τεχνικός χλοοτάπητας έχει ξεβγάλει λακκούβες τσιμέντου και στο φρεάτιο γύρω γύρω, οι αθλητές και οι αθλήτριες κινδυνεύουν προσπαθώντας  να πιάσουν την μπάλα όταν εκείνη πέφτει μέσα. Σε μαθητικό πρωτάθλημα ένας μαθητής τραυματίστηκε στο φρεάτιο, στην προσπάθεια του να πιάσει την μπάλα. Οι τοπικές αρχές για άλλη μια φορά αδιαφορούν. Και ρωτάμε, αυτή την εικόνα θα παρουσιάσει η Χαλκίδα στην Β' Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: