Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

0 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΛΙΟΓΑ

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής του Γυμναστικού Χαλκίδας, Δημήτρης Λιόγας, αφού δέχτηκε την δελεαστική πρόταση της ΑΕΚ. Αντικαταστάτης για τον Λιόγα θα είναι ο Λευτέρης Καλογήρου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας. Ο νέος τεχνικός του ΓΠΣΧ είναι 47 ετών πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και έχει 22 χρόνια συνεχόμενη προπονητική καριέρα.
Εχει πανηγυρίσει με τις ομάδες του 6 ανόδους συνολικά , ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες από την Α1 τις χρονιές 97-99 όπου ήταν βοηθός προπονητής του ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ , μέχρι και πέρυσι στην Β΄Εθνικη όπου ήταν προπονητής του ΑΙΓΑΛΕΩ. Εχει περάσει επίσης από τους πάγκους , πολλών ομάδων όπως , ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ (την εποχή που ανέδειξε τον Θοδωρή Παπαλουκά) , ΑΛΙΜΟΣ . ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ , ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ , και ΑΙΓΑΛΕΩ.
Είναι ένας νέος τεχνικός , με όραμα και φιλοδοξίες , με πολύ όρεξη για δουλειά και ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία των ανθρώπων και των παικτών του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ , αλλα και με τους υψηλούς στόχους της ομάδας για την φετινή περίοδο.
Ο Λευτέρης Καλογήρου, θα είναι ο πρώτος προπονητής την Κυριακή στον αγώνα με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ για την πρώτη αγωνιστική στο γήπεδο της Κανήθου στις 3.00 το μεσημέρι.

Ο Δημήτρης Λιόγας επέλεξε το site του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ για να κάνει τις τελευταίες του δηλώσεις που έχουν σχέση βέβαια με την αποχώρηση του απο την ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Δήλωσε λοιπόν τα εξής:
"Αποχωρώ από την ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά όμορφα συναισθήματα.Πέρασα έναν χρόνο περίπου στην ομάδα , στην οποία πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου , και αυτήν την στιγμή θεωρώ ότι αφήνω μια ομάδα πλήρη , φτιαγμένη απο μέταλλο και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τους πάικτες μου ,και τους προπονητές με τους οποίους είχα μια άριστη συνεργασία.Επίσης , την διοίκηση της ομάδας και τον κόσμο της πόλης που είναι ιδιαίτερα μπασκετικός , αλλά περισσότερο θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Τάσο Κολτσιδόπουλο , για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα , και του εύχομαι να αντέξει στις δύσκολες αυτές συνθήκες , και να προχωρήσει με την ομάδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ώστε να καταφέρει να ανέβει στην Β΄Εθνική.
Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ , γιατί είμαι σίγουρος για την ποιότητα του φετινού ΡΟΣΤΕΡ , και πιστεύω ότι η ομάδα φέτος είναι έτοιμη για πολύ σπουδαία πράγματα."

Απο την πλευρά της η ομάδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ εύχεται καλή επιτυχία στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΓΑ στην νέα του ομάδα , στην ΑΕΚ , στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 , και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα είτε ώς αντίπαλοι είτε στον ίδιο πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: