Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

0 ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ....ΤΩΡΑ!

Άτυχη και άδικη ήταν η πρεμιέρα του ΑΟ Χαλκίς στο φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χαλκίδας, έχασε την νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα και ήρθε ισόπαλη με τον Παναργειακό στο Άργος, με σκορ 2-2. Ο αγώνας όμως στιγματίστηκε από επεισόδια που προκάλεσαν οι ανεγκέφαλοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδας του Άργους εναντίων των ποδοσφαιριστών της Χαλκίδας.
Ο ΑΟ Χαλκίς μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 20' με ωραίο σουτ του Λέκκα. Η ομάδα διπλασίασε τα τέρματα της στο 28' με σκόρερ τον Μπιρμπίλη, ενώ στο 30΄ ο Παναργειακός μείωσε σε 1-2 με σκόρερ τον Παντελή Κολλιάκο.Στο 40′ ο ΑΟ Χαλκίς, έκανε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Λέκκας τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Θωμάς.
Στην επανάληψη, η ομάδα της Χαλκίδας ήταν ανώτερη, ωστόσο οι γηπεδούχοι με την βοήθεια της εξέδρας μετέτρεψαν τον αγώνα σε ζούγκλα. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες διαμαρτύρονταν συνεχώς, υπήρχαν συνεχώς εντάσεις και μικροεπεισόδια, ενώ στον αγωνιστικό χώρο έκαναν την εμφάνισή τους πέτρες,μπουκάλια και πορτοκάλια, τα οποία εκσφενδονίζονταν κατά του πάγκου των φιλοξενουμένων. Στο 82' όμως η κόκκινη κάρτα του Χρυσάφη για χέρι, έδωσε ευκαιρία στους γηπεδούχους που με ένα παίχτη περισσότερο ισοφάρισαν στο 95' παρακαλώ με δεύτερο γκολ του Κολλιάκου.
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς είναι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Κριεκούκι, όπου θα αντιμετωπίσει την Δάφνη Ερυθρών, η οποία σήμερα έχασε 1-0 από τον Μανδραϊκό. Δεύτερος συνεχόμενος εκτός έδρας για τον ΑΟΧ, ο οποίος θα επιδιώξει το καλύτερο γι αυτόν.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούλιας (46' Κουτσοδήμος), Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Λιάρος (67' λ.τρ. Μπάρλας), Τριμπόνιας (25' Νότης), Ιασωνίδης, Τζιώρας, Κολλιάκος, Σαΐντ.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αδαμόπουλος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μακρής, Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Λέκκας (40' λ.τρ. Θωμάς), Ιορδανίδης, Χρυσάφης, Κακάβας (80' Ταχταρίδης).


ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Αντί να λένε και ευχαριστώ στον θεό εκεί στο Άργος, που ισοφάρισαν σε νεκρό χρόνο, δεν χώνεψαν την ανωτερότητα της Χαλκίδας και ήθελαν να δείξουν τον ψεύτικο ανδρισμό τους αλλιώς. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλαθλοι του Παναργειακού, ενώθηκαν και μπούκαραν στα αποδυτήρια της ομάδας της Χαλκίδας και έπαιξαν μπουνιές. Φαίνεται πως δεν τους άρεσε η ισοπαλία που την πήραν και με γκολ στο 95' και πρόσφεραν μία απίστευτη φιλοξενία στην ομάδα της Χαλκίδας.
Αυτά τα βλέπουμε συχνά από ανεγκέφαλους φιλάθλους. Πόσο αηδιαστικό είναι να τα βλέπουμε από ποδοσφαιριστές και παράγοντες ομάδων. Απέδειξαν λοιπόν ότι οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες του Παναργειακού είναι ΖΩΑ και μόνο έτσι λύνουν τις διαφορές τους. Ζητάμε λοιπόν να τιμωρηθούν με βαριά ποινή όλοι οι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ και ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ εκεί στο Άργος και να μάθουν την άλλη φορά, πως αν θέλουν να γευτούν ανδρικές π.... μέσα στα αποδυτήρια, να το ζητάνε με ευγενικό τρόπο και να μην μπαίνουν μέσα σαν λυσσάρες!!

Τα άλλα αποτελέσματα:
Ένωση Ερμιονίδας 2-1 Λουκίσια
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3-2 Κύμη
Μανδραϊκός 1-0 Δάφνη Ερυθρών
Ένωση Άσπρα Σπίτια 1-0 Πανναυπλιακός
Θήβα 3-0 Ασπρόπυργος (άνευ αγώνος)
Κόρινθος - Πόρος (αναβλήθηκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: