Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

0 ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Κάποιες φορές το σκορ δεν δείχνει το πραγματικό παιχνίδι. Έτσι σήμερα η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, αν και έχασε με σκορ 1-2 από τον Ατρόμητο, ήταν πολύ καλύτερη από τις φιλοξενούμενες και άξιζε ακόμα και την νίκη. Όμως με 2 φάσεις από το πουθενά, οι Αθηναίες ήταν αυτές που πήραν τους 3 βαθμούς τις νίκης. 
Μέχρι τα πρώτα 20 λεπτά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από την Χαλκίδα. Στο 20' έγινε η πρώτη φάση του αγώνα με την Ντενίζ Πρότο από τα δεξιά με σουτ, πέρασε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 24, μια λογομαχία ήταν η αιτία που ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίχτες μετά από κόκκινη κάρτα που δέχτηκε παίχτρια της. Στο 33' η Πύθουλα σούταρε από μακριά αλλά η πορτιέρο του Ατρόμητου απέκρουσε στην χαμηλή δεξιά γωνία της. Στο 37' ένα κόρνερ της Πρότο, η Πύθουλα με σουτ που έπιασε με την μία, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 43' σε μια φάση από το πουθενά, με ένα αράουτ, σε σύγχυση της άμυνας της Χαλκίδας, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΟΧ μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που έπιασε η Πρότο από σέντρα, πέρασε δίπλα από την εστία των φιλοξενουμένων. 
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε άλλη ομάδα εκτός από τον ΑΟ Χαλκίς. Στο 57', η Χαλκίδα κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα η Ντενίζ Πρότο, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Στην συνέχεια η γυναίκες της Χαλκίδας δημιούργησαν πολλές φάσεις με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να περάσει την σέντρα. Στο 83' όμως το στάδιο πάγωσε όταν από μία εκτέλεση φάουλ και μία κεφαλιά, ο Ατρόμητος πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ. Τα κορίτσια της Χαλκίδας προσπάθησαν να μειώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 85' ένα σουτ της Κόλλια στην μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα δίπλα στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Πρότο βρέθηκε τετ α τετ με την τερματοφύλακα του Ατρομήτου αλλά στο σουτ που έκανε, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Αντιαθλητική ήταν η κίνηση που έκαναν στο τέλος οι παίχτριες του Ατρόμητου, όταν μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή, ήρθαν μπροστά από την εξέδρα και έκαναν άσεμνες χειρονομίες, εξοργίζοντας τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Οι χειρονομίες αυτές δεν αρμόζουν τόσο σε γυναίκες όσο και στο σημείο του αγώνα, αφού δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ των φιλάθλων. Προκλητικός ήταν και ένας φίλαθλος του Ατρόμητου χωρίς όμως να του δώσει κανείς σημασία.
250 φίλαθλοι βρέθηκαν και παρακολούθησαν την πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χαλκίς, καθώς και τον πρώτο επίσημο γυναικείο αγώνα στην ιστορία του σαν ΑΟ Χαλκίς.
Επόμενο παιχνίδι για τις γυναίκες του ΑΟΧ, είναι στις 20 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουν τον Σταυρό Καλυθίων στην Ρόδο.  

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:



















Δεν υπάρχουν σχόλια: