Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

0 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ξεπερνώντας την ήττα από την Κόρινθο, ο ΑΟ Χαλκίς έχει πλέον το μυαλό του στο Ναύπλιο, όπου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσει τον Πανναυπλιακό, στις 15:00, στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Ο Πανναυπλιακός προέρχεται από την συγχώνευση Πανναυπλιακού και Ένωσης Μιδέας διαθέτοντας έμψυχο υλικό από την περσινή ομάδα της Μιδέας. Παρόλο τα καλά φιλικά και τους ψηλούς στόχους που έθεσε η ομάδα του Ναυπλίου, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά έχοντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό οδήγησε και στην απομάκρυνση του προπονητή Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί το όνομα που θα καλύψει την θέση του. 
Ο ΑΟ Χαλκίς καλείτε να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση μέσα στο Ναύπλιο με στόχο την νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει βρει ακόμα το ρυθμό της και δεν έχει ξεκινήσει καλά. Το πρόβλημα για τον Τασιόπουλο είναι η απουσία των 2 πορτιέρο, Αδαμόπουλο (λόγο τραυματισμού) και Μόνο (κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς με την Κόρινθο) γεγονός που θα κατέβει η ομάδα με έναν τερματοφύλακα, τον 19χρονο και θεωρητικά τρίτο, Γιώργο Μπαρόλα. Επίσης απόντες λόγο τραυματισμού, θα είναι οι Λέκκας, Κακκάβας, Τσίγκρος και Ταυταρίδης.  
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παπαδόπουλος και βοηθοί του οι Γασπαρινάτου και Θεοφανόπουλος. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι διαιτητές είναι από την Αχαΐα και έτσι η Χαλκίδα που θα έχει αντίπαλο πελοποννησιακή ομάδα, διαιτητές θα είναι Πελοποννήσιοι.   
Ο ΑΟ Χαλκίς καλείτε να κάνει μία καλή παρουσία στο Ναύπλιο, και να πάρει την νίκη, αφού ο στόχος παραμένει να είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: