Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

0 ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΛΑΣ

Το πρόβλημα του ΑΟ Χαλκίς δεν είναι ότι θα έχει βασικό τον Γιώργο Μπαρόλα αλλά το ότι θα κατέβει στο Ναύπλιο μόνο με έναν τερματοφύλακα. Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες για τον 19χρονο τερματοφύλακα των νερατζούρρι, ο οποίος καλείτε να είναι βασικός στο παιχνίδι με τον Πανναυπλιακό. Κάποιοι υπονοούν ότι ο Μπαρόλας, λόγο του ότι είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας δεν θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Αυτό για όσους είναι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς δεν ισχύει.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι από την στιγμή που στηρίζουμε τον ΑΟ Χαλκίς, στηρίζουμε και όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Γιώργος Μπαρόλας για να βρίσκεται στον ΑΟΧ, κάποιοι τον έχουν επιλέξει να είναι εδώ και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά πως στο Ναύπλιο θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Χαλκίδας.
Το ότι κάποιοι δεν τον εμπιστεύονται είναι μεγάλο λάθος και σίγουρα είναι από αυτούς που δεν γνωρίζουν την ομάδα. Ο Μπαρόλας είναι ένας από τους 26 φετινούς ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς, είναι Ευβοιώτης και θα κάνει το καθήκον του, όπως καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που φοράνε την κυανόμαυρη φανέλα.
Το μόνο που πρέπει να δίνουμε σε τέτοιους ποδοσφαιριστές είναι θάρρος και όχι να μιλάμε για προβλήματα και αμφιβολίες. Ο Γιώργος Μπαρόλας την Κυριακή στο Ναύπλιο, θα αποδείξει ότι δικαίως αγωνίζεται στον ΑΟ Χαλκίς και με το παραπάνω. Σκοπός είναι και όλη η ομάδα να τα πάει καλά και να φτάσει η ομάδα της Χαλκίδας στην νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: