Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

0 ΖΕΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ Ο ΑΟΧ

Σπουδαία ήταν η πρώτη νίκη του ΑΟ Χαλκίς, στο φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε μέσα στο κρύο Κριεκούκι, την Δάφνη Ερυθρών, με σκορ 1-3. Η ομάδα της Χαλκίδας έχοντας κόντρα την διαιτησία κατάφερε να φτάσει στην νίκη, σε μια νίκη που ήταν δύσκολη, από πλευράς κλιματολογικών συνθηκών. Έχοντας ο ΑΟΧ στο πλάι του 50 και πλέων φιλάθλους του, κατάφερε να τους ζεστάνει με 3 γκολ.
Ο ΑΟ Χαλκίς ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές μπορεί να κινδύνεψε αλλά η Δάφνη δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Ο ΑΟ Χαλκίς μπήκε δυνατά στην αρχή του αγώνα και δημιούργησε 2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Όμως σε μία φάση από το πουθενά, η Δάφνη ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο γκολ, παγώνοντας και μεταφορικά τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Παρόλα αυτά οι νερατζούρρι δεν το έβαλαν κάτω και στο 25', ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε για την ομάδα της Χαλκίδας. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο ΑΟΧ πέτυχε ένα σημαντικό γκολ που τον έστειλε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, με γκολ του Μανιάτη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Χαλκίς, με το μυαλό του στο προηγούμενο παιχνίδι στο Άργος, (κέρδιζε 1-2 και ισοφαρίστηκε στο 96'), μπήκε αγχωμένος, έχοντας στο νου του να μην δεχτεί 2ο γκολ και ισοφαριστεί, δίνοντας την ευκαιρία στην Δάφνη να παίξει ισοδύναμα με τον ΑΟ Χαλκίς. Παρόλα αυτά, από ένα σημείο και μετά η Χαλκίδα δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες. Σε μία κόντρα του Αδαμόπουλου με έναν επιθετικό της Δάφνης, ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας τραυματίστικε και την θέση του πήρε ο Γιώργος Μόνος, που παρά το γεγονός ότι μπήκε μέσα "κρύος" κατάφερε να υπερασπιστεί με το παραπάνω τα καρέ της Χαλκίδας. Κι ενώ όλη η Χαλκίδα (ποδοσφαιριστές, διοικούντες, φίλαθλοι), περίμεναν με άγχος να τελειώσει το παιχνίδι για να πάρει ο ΑΟΧ την πρώτη νίκη, ήρθε ένα γκολ στο 87' με σκόρερ τον Ιορδανίδη που είχε μπει αλλαγή και ζέστανε για τα καλά όλους τους Χαλκιδέους που βρισκόντουσαν στο γήπεδο.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Κομίνης, Μάγκας, Κουλέ (55΄Λιόρη), Μακρής, Θανέλλας (79΄ Κόνστα), Κουτσοδήμος Δ. (61΄Νικολάου), Ανέστης, Μήτρου, Κατσαρώνης.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αδαμόπουλος (50΄ λ.τρ. Μόνος ) Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μπακρής, Μπιρμπίλι, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς (65΄Ιορδανίδης), Καρακατσάνης (75΄ Γούναρης), Κακκάβας

ΓΗΠΕΔΟ - ΚΑΙΡΟΣ
Σε πολύ καλή κατάσταση ήταν το γήπεδο στο Κριεκούκι μέσα στον αγωνιστικό χορτάρι, που παρά την βροχή, ο χλοοτάπητας ο οποίος ήταν σε άριστη κατάσταση, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων. Ο καιρός ήταν βροχερός, με αραιή βροχή, αλλά το κρύο ήταν τσουχτερό.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΑΟΧ ΣΤΟ ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ
50 και πλέον φίλαθλοι της Χαλκίδας, ταξίδεψαν οργανωμένα στο Κριεκούκι για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη του ΑΟ Χαλκίς. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, αψήφισαν το τσουχτερό κρύο απλώνοντας τα πανό τους, ενθάρρυναν με συνθήματα τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, μετατρέποντας το Κριεκούκι σε έδρα τους. Αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι της Δάφνης, που εκτός από μία παρεξήγηση στο γκολ της ισοφάρισης, δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ήταν σωστοί και οι φίλαθλοι του ΑΟΧ.

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ
Ο ΑΟ Χαλκίς σήμερα στο Κριεκούκι είχε 2 αντιπάλους. Ο ένας ήταν η Δάφνη Ερυθρών και ο άλλος το διαιτητικό τρίο από την Αθήνα (Γαβρίλης, Νάρης, Χαλιάσος). Η διαιτησία ήταν κάτι παραπάνω από απαράδεχτη. Ο διαιτητής δεν έδωσε 2 πέναλτι για τον ΑΟ Χαλκίς, καθώς έβγαλε πολλές κάρτες για τους νερατζούρρι και ήταν πολύ ελαστικός με τους γηπεδούχους. Έξαλλος με την διαιτησία ήταν φανερά στον πάγκο, ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς, Τάσος Τασιόπουλος. Τα σφυρίγματα ήταν σχεδόν όλα ανάποδα για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά ο ΑΟ Χαλκίς και με κόντρα την διαιτησία, έφτασε στην νίκη.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ
Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσει την ιστορική Κόρινθο, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Η Κόρινθος έχοντας 1 παιχνίδι λιγότερο πέτυχε σημαντική νίκη σήμερα, κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Μανδραϊκό. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η προσέλευση του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι του ΑΟ Χαλκίς εντός έδρας, για την φετινή Δ' Εθνική. Ο ΑΟ Χαλκίς με την σημερινή νίκη βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει φυσικά να ανέβει κορυφή.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Λουκίσια 3-1 Θήβα
Κύμη 3-3 Παναργειακός
Κόρινθος 2-0 Μανδραϊκός
Πανναυπλιακός 0-1 Πόρος
Άσπρα Σπίτια 0-1 Ένωση Ερμιονίδας
Ασπρόπυργος 0-8 Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Βαθμολογία
1. Ατρόμητος Χιλιομοδίου 6
2. Ένωση Ερμιονίδας 6
3. ΑΟ Χαλκίς 4
4. Κόρινθος * 3
». Πόρος* 3
». Ένωση Άσπρα Σπίτια 3
». Μανδραϊκός 3
». Λουκίσια 3
». Θήβα 3
10. Παναργειακός 2
11. Κύμη 1
12. Δάφνη Ερυθρών 0
». Πανναυπλιακός 0
». Ασπρόπυργος 0

* Κόρινθος και Πόρος έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια: