Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

0 ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΑΓΕΧ ΜΕ ΦΟΙΒΟ

Δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η ανανεωμένη, ομάδα της ΑΓΕΧ, εντός έδρας απέναντι στον Φοίβο, όμως από αυτό το παιχνίδι είχε κέρδη σε ΄΄διπλό΄΄ ταμπλό! Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του Χρ. Αδάμ παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στα σετ με 0-2, κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι και να το χάσουν τελικά στο τάϊ-μπρέϊκ, κερδίζοντας τον πρώτο τους πόντο, στην φετινή διοργάνωση. Το δεύτερο και πλέον ουσιαστικό κέρδος, για τη νεανική ομάδα της ΑΓΕΧ, ήταν η απόδοση των ΄΄μικρών΄΄! Οι Οδυσσέας Αδάμ, Βασίλης Μανδηλάρης και Κώστας Κόλλιας, αρχικά και κατά δεύτερον ο Ταυρής (όσο έπαιξε) ήταν εντυπωσιακοί και έδειξαν ότι μπορεί η ομάδα να περιμένει πολλά από αυτούς, στο μέλλον, αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν με ζήλο και συνέπεια, όπως συνηθίζουν. Ο επίσης μικρός Σαλεμής που χρησιμοποίησε ο Χρ. Αδάμ, ενώ έδειξε ότι έχει πολύ καλά στοιχεία, ήταν φανερά τρακαρισμένος από την πρώτη του συμμετοχή.
Τώρα στο παιχνίδι αρχικά η ΑΓΕΧ είχε ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα, που είχε παίκτες μεγάλους σε ηλικία (κάποιοι 40άρηδες+) που όπως φάνηκε μπορεί να μην είχαν τις αντοχές είχαν όμως τεράστιες εμπειρίες, που ήταν τελικά το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι. Στο 1ο σετ, ξέφυγαν οι φιλοξενούμενοι, ανέκαμψαν οι Χαλκιδέοι, για να το χάσουν με 20-25. Ανέβηκαν κάπως στο 2ο σετ οι παίκτες του Χ. Αδάμ, που έχασε λόγω τραυματισμού το Μπαρούτα και 22-25! Ένα φοβερό 3ο σετ και με πρωταγωνιστές τους ΄΄μικρούς΄΄ και πολύ καλούς τους Μάρκου και Μιχαήλ, η ΑΓΕΧ, το κέρδισε με 31-29. Με την ψυχολογία στα ύψη, 25-19 στο 4ο σετ και τάϊ-μπρέϊκ! Εδώ φάνηκε η εμπειρία των παικτών του Χαλανδρίου, που πήραν διαφορά 6 πόντων (2-8) στο ξεκίνημα, εκμεταλλευόμενοι, τον αιφνιδιασμό, ανέκαμψαν οι παίκτες της ΑΓΕΧ, το πάλεψαν, όμως δεν κατάφεραν να το γυρίσουν, 11-15!
Τα σετ: 20-25(21’, 0-1), 22-25 (23’, 0-2), 31-29 (32’, 1-2), 25-19 (24’. 2-2) ΚΑΙ 11-15 (18’, 2-3)
Διαιτητές οι κες Ράντσιου και Βατικιώτη, με πολλα λάθη σε βάρος της ΑΓΕΧ.
ΑΓΕ Χαλκίδας (Χρήστος Αδάμ): Μάρκου, Μπαρούτας, Ο. Αδάμ, Σμπιλίρης, Μιχαήλ, Ντεγιάννης (αρχ. 6αδα), λίμπερο ο Θοδ. Δράκος, έπαιξαν και οι Μανδηλάρης, Σαλεμής, Ταυρής, Κόλλιας και Σφυρίδης.
Το επόμενο παιχνίδι: Παρασκευή 18 Νοε, 21.45, κλειστό Ηρακλείου-Αττικής, ΤΥΦΩΝΑΣ-ΑΓΕΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: