Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

0 ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΑΟΧ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Την 2η συνεχόμενη ήττα έκανε ο ΑΟ Χαλκίς σήμερα στο Ναύπλιο, ο οποίος έχασε με σκορ 1-0 από τον Πανναυπλιακό. Η ομάδα της Χαλκίδα, παρουσιάστηκε αδύναμη, χωρίς πάθος με λίγες ευκαιρίες, απέναντι σε μία ομάδα που χωρίς κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο και μόνο με την πίεση, κατάφερε να βάλει το πρώτο της φετινό γκολ και να πάρει την πρώτη της νίκη. 
Ο ΑΟ Χαλκίς ήταν στο γήπεδο στα πρώτα 30 λεπτά. Η ομάδα της Χαλκίδας είχε την ευκαιρία 2 φορές να ανοίξει στο σκορ. Στο 10' από τα δεξιά, ο Ιορδανίδης με σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, Στο 25' πάλι από τα δεξιά, αυτή την φορά ο Καρακατσάνης, σούταρε και έστειλε την μπάλα χαμηλά στο κάθετο δοκάρι. Ο Πανναυπλιακός, έκανε την πρώτη καλή ευκαιρία του στο 42', όταν από κόρνερ και από ένα σουτ κοντά στο τέρμα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρόλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναυπλιακός μπήκε ακόμα πιο δυνατά, πιστεύοντας στην νίκη περισσότερο από τον ΑΟΧ. Αν και ντεμπούτο του Μπαρόλα σαν βασικός στον ΑΟ Χαλκίς σε αγώνα επίσημο αγώνα Δ΄ Εθνικής, αγωνίστηκε καλά, παρόλο που φαινόταν σε κάποια σημεία η απειρία του, καθώς και τα 2 λάθη του ίδιου με την άμυνα, στο 53' και στο 60', όπου ευτυχώς δεν κατάφεραν να τα αξιοποιήσουν σωστά οι παίχτες του Πανναυπλιακού. Στο 70' άλλη μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ναυπλίο, με ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή να καταλήγει η μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρόλα. Στο 76' ο ΑΟ Χαλκίς απείλησε την εστία του Ναυπλίου όταν από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έσκασε κοντά στο τέρμα των γηπεδούχων χωρίς αποδέκτη και η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Στο 80' ο Καραγκούνης, μπήκε στην μικρή περιοχή της Χαλκίδας και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Μπαρόλα, κάνοντας το 1-0 για τον Πανναυπλιακό. Στο 89' ο Πανναυπλιακός έμεινε με 10 παίχτες, όταν σε αλλαγή που πήγε να γίνει, ο ποδοσφαιριστής του Ναυπλίου, Αγγελόπουλος, κατά την έξοδο του αποχωρούσε εκνευριστικά αργά, με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΑΟ Χαλκίς δημιούργησε μία καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Πολύ καλή η διαιτησία από τον Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του, την Γασπαρινάτου και τον Θεοφανόπουλο.
Η ομάδα της Χαλκίδας στους 4 πρώτους αγώνες είναι στην 10η θέση και φυσικά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα δεν παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο και οι μεταγραφές φαίνονται αδύναμες σε σχέση με την αξία τους. Οι 40 φίλαθλοι της Χαλκίδας που βρέθηκαν στο Ναύπλιο, σχολίασαν αρνητικά την ομάδα καθώς και τον προπονητή Τασιόπουλο, ο οποίος φαίνεται με τα αποτελέσματα και με την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει ο ΑΟΧ, να μην έχει δουλέψει σωστά την ομάδα. περίπου 300  ήταν οι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού καθώς και μεμονωμένοι φίλαθλοι του Παναργειακού. 
Την επόμενη αγωνιστική, 4 Δεκεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τα Άσπρα Σπίτια, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Φυσικά ένα αποτέλεσμα διαφορετικό από την νίκη της Χαλκίδας, θα είναι καταστροφικό για το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς.

Πανναυπλιακός: Κατσαούνης, Ταμπάκης, Ζίου, Ευθυμίου, Γκολέμης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος, Ζαχαράκης, Λούπας, Καραγκούνης (90' Μπάρδης), Νικολέτος (85' Μαρίνης).

Α.Ο Χαλκίς: Μπαρόλας, Καλλιμάνης (46' Γούναρης), Νικολόπουλος, Παστός, Μπακρής, Μπιρμπίλι, Μανιάτης (85' Γκιόκας), Καλογερόπουλος, Ιορδανίδης, Χρυσάφης (50' Κακκάβας), Καρακατσάνης.

Τα σημερινά αποτελέσματα (7ος όμιλος Δ' Εθνική):
Πανναυπλιακός 1-0 ΑΟ Χαλκίς
Άσπρα Σπίτια 0-0 Μανδραϊκός
Πόρος 0-0 Ένωση Ερμιονίδας
Ασπρόπυργος 0-4 Δάφνη Ερυθρών
Κόρινθος 1-0 Κύμη
Λουκίσια 4-1 Παναργειακός
Θήβα 3-2 Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα Πανναυπλιακός - ΑΟΧ:






ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ
Το έχουν φαίνεται στο αίμα στους οι Πελοποννήσιοι, όπου για άλλη μία φορά (αυτή την φορά οι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού) δημιούργησαν ένταση στον αγώνα, τόσο στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς, όσο και στην φυσούνα. Τα πράγματα αυτή την φορά ήταν ήρεμα και έμειναν μόνο σε φραστικά επεισόδια, καθώς και σε ένα νερό που πετάχτηκε (χωρίς ευτηχώς το μπουκάλι). Οι γηπεδούχοι τα έβαλαν με τον Τασιόπουλος ο οποίος απάντησε (κακώς) στην εξέδρα μετά από κάποια "γαλλικά". Οι φίλαθλοι του Ναυπλίου εξαγριώθηκαν και παρά την νίκη που πέτυχαν, πήγαν να επιτεθούν στον ίδιο, στην φυσούνα του σταδίου. Ευτυχώς τα επεισόδια δεν πήραν έκταση. Παρά το γεγονός αυτό, να σημειώσουμε ότι πάνω στην εξέδρα δεν ενοχλήθηκε ούτε μία στιγμή φίλαθλος η μέλος της διοίκησης της Χαλκίδας.




ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΧ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....
Στο στάδιο του Ναυπλίου σήμερα βρέθηκαν φίλαθλοι του ΑΟΧ, όχι μόνο από την Χαλκίδα. Από πολλά σημεία της Πελοποννήσου, όπως Πάτρα, Λουτράκι, Κόρινθος, Άργος, φοιτητές και εργαζόμενοι, βρέθηκαν στο Ναύπλιο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ! 

Απόδειξη πως η ομάδα της Χαλκίδας ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: