Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

0 ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΓΠΣΧ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ετοιμοπόλεμοι είναι όλοι οι παίκτες του Γυμναστικού Χαλκίδας, για το ντέρμπυ της περιφέρειας με την Λιβαδειά αύριο την Κυριακή, στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, και τις δηλώσεις των παικτών της Λιβαδειάς (όχι όλων ) που ζητούν την νίκη στην Χαλκίδα, αλλά και κόντρα στον εσωτερικό πόλεμο από τους Παράγοντες της συμπολίτισσας, οι συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι Χαλκιδαίοι παίκτες όπως απέδειξαν και στο χθεσινό πολύ δυνατό φιλικό με την Αγία Παρασκευή, είναι έτοιμοι για να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.
Δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν την κορυφή έτσι εύκολα, αφού η πρώτη θέση μπορεί να "ζαλίζει" αλλά όμως έχει γεμίσει με υπευθυνότητα και και έχει θωρακίσει με ατσάλινο θάρρος τους παίκτες του ΓΠΣΧ.
Η "Χαλκιδέικη παρέα" λοιπόν περιμένει , και είναι αποφασισμένη να δώσει ακόμη μία μεγάλη μάχη, για 40 λεπτά, ευελπιστώντας όταν τελειώσει το ματς εύκολα ή δύσκολα να έχει νικήσει.
Το μόνο που ζητάει είναι η υποστήριξη για μια ακόμη φορά από τον κόσμο, που με την ηθική του συμπαράσταση θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.
Άλλωστε το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα της πόλης της Χαλκίδας αντιπροσωπεύεται επάξια μόνο από τον Γυμναστικό, που μέχρι τώρα τουλάχιστον κάνει υπερήφανους όλους τους Χαλκιδαίος φιλάθλους.

Πηγή: http://www.chalkidabasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: