Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

0 ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....RELOADED


Τελικά δεν είναι δυνατόν κάποιοι μας κάνουν πλάκα...κάποιοι έχουν βαλθεί κόντρα στο κλίμα της σημερινής κοινωνικής κατάστασης να μας "χρυσώσουν το χάπι" προκαλώντας άφθονο....γέλιο!!
Μετά τα περσινά καμώματα των Θηβαίων (δείτε εδώ), της προπαγάνδας τα παιδιά επιστρέφουν δριμύτερα αυτή τη φορά από το Άργος!!

Βέβαια ο Σύνδεσμος των Φιλάθλων του ΑΟΧ δεν πρόκειται να απαντήσει στην ανακοίνωσή (;) σας...καθώς πάγια θέση μας δεν είναι η ανταλλαγή "χαρτοπόλεμου" ανακοινώσεων με ανθρώπους ανειλικρινείς, που δεν σέβονται μια από τις βασικές αρετές, τουλάχιστον των ερασιτεχνικών σωματείων, τη φιλοξενία.
Ωστόσο επειδή οφείλουμε να σχολιάσουμε με τους δικούς μας φιλάθλους την ανακοίνωσή του ιστορικού Παναργειακού, έχουμε να παραθέσουμε τα κάτωθι:
  • Το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανακοίνωση από τον επίσημο ΑΟ Χαλκίς, τιμάει την ομάδα μας, καθώς δεν οφείλει να ασχολείται με εξωαγωνιστικές δραστηριότητες, αλλά κύριο μέλημα της πρέπει να είναι τα αγωνιστικά θέματα. Με την στάση της αυτή αποδεικνύει πως δεν θέλει να μπει σε μια διαδικασία αντιδικίας με άλλα σωματεία από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος, κοινώς δεν σας "έκραξε" πανελλαδικά...
  • Ως φίλαθλοι αναγνωρίσαμε και τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Νότη που προήλθε από αγκωνιά του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Καρακατσάνη. Ωστόσο προκαλεί απορίας άξιο πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν ανέφερε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα για την όλη κατάσταση που επικράτησε από το 60ο λεπτό της αναμέτρησης μέχρι και μερικά λεπτά μετά το τέλος της.
  • Άραγε είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που διοικούν ποδοσφαιρική ομάδα και να διαστρεβλώνουν τόσο τα γεγονότα...;; Αν είναι δυνατόν να μην είδαν την επίθεση στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων από ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, το φτύσιμο που έριξαν στον γενικό αρχηγό του ΑΟΧ και να μην παραδέχονται ότι η αποστολή του ΑΟ Χαλκίς αναχώρησε 1 ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με συνοδεία Αστυνομικής δύναμης από ειδική διαδρομή για να αποτραπεί ενδεχόμενο επίθεσης στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα!
  • Μάλλον ερμηνεύουν την ειρωνία ως παραδοχή για την "καλή φιλοξενία" γιατί κανένας από την διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς δεν ευχαρίστησε για αυτές τις απολίτιστες συμπεριφορές την διοίκηση του Παναργειακού.

    Τέλος όσο για το ότι οι ανακοινώσεις μας δεν προάγουν το φίλαθλο πνεύμα, αναρωτιόμαστε, αν οι δικοί τους φίλαθλοι με τέτοιες απολίτιστες συμπεριφορές, προάγουν το φίλαθλο πνεύμα. Αυτές είναι οι άριστες συμπεριφορές που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα του ποδοσφαίρου; Να πετάνε πέτρες, να λεηλατούν το φαρμακευτικό υλικό της αντίπαλης ομάδας πριν το επιστρέψουν (υπέκλεψαν τα depon!!), να κλέβουν επικαλαμίδες και να πλακώνουν ποδοσφαιριστές;; Αυτό σημαίνει "προάγω το φίλαθλο πνεύμα"; Η μήπως φίλαθλο πνεύμα είναι να ξεσηκώνεις με νόημα τους φιλάθλους (αναφερόμαστε σε έναν καραφλό κύριο από τον πάγκο των γηπεδούχων) σου ώστε να δημιουργούν τραμπουκισμούς;; 
    Να μην αναφέρουμε και τα περσινά στο Κουτσοπόδι... 


    Εν κατακλείδι, όλη αυτή η κατάσταση μοιάζει με ακροαματική διαδικασία σε αίθουσα δικαστηρίου, που και οι 2 πλευρές αναφέρουν τα γεγονότα, ωστόσο οι γηπεδούχοι θα δικάζονται κάθε Κυριακή που αγωνίζονται εντός έδρας από τους αντιπάλους τους, αλλά την τελική ετυμηγορία θα την βγάλει ο κόσμος της Χαλκίδας στις 19/2/2012 όχι με πέτρες και τραμπουκισμούς αλλά με λόγια επειδή καμια φορά η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει!

    Ανακοίνωση γκάφα από την διοίκηση του Παναργειακού που δεν βρήκαν το θάρρος να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Ίσως γιατί στον δικό τους ποδοσφαιρικό πολιτισμό να μην υπάρχει αυτή η λέξη.

    Υ.Γ. Τα γεγονότα στο Άργος, υποτιμούν την ίδια την ιστορική ομάδα και τους φιλάθλους της. Δεν χρειάστηκε να γράψουμε εμείς τα όσα γράψαμε για να υποτιμηθεί ο Αργίτικος σύλλογος. Από μόνοι τους υποτιμήθηκαν. Η ανακοίνωση μας είχε σατυρικό χαρακτήρα Ας σκεφτεί η διοίκηση των γηπεδούχων τις ΓΚΑΦΕΣ της και μετά ας έχει το δικαίωμα να ενοχληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: