Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

4 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2012 Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

To 6o κύπελλο Ευβοίας στην ιστορία του κατέκτησε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα της Χαλκίδας, στον τελικό που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, κέρδισε 1-0 τον ΑΟ Λουκισίων και χαροποίησε τους 500 περίπου φιλάθλους του ΑΟΧ που βρέθηκαν στο γήπεδο. 
Μία γιορτή για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ο σημερινός αγώνας. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των 2 ομάδων με περίπου 700 άτομα στην εξέδρα και γύρω από το γήπεδο.
Στο πρώτο παιχνίδι δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο με τις 2 ομάδες να μην απειλούν με τον ΑΟΧ να έχει την υπεροχή στην μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο 86' ένα σουτ του Καρακατσάνη από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα, χαρίζοντας το κύπελλο στους nerazzurri.
Στο τέλος του αγώνα, ποδοσφαιριστές, διοικούντες και φίλαθλοι, πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο αρχηγός του ΑΟΧ, Κώστας Καλλιμάνης μαζί με τον Πρόεδρο Βασίλη Ταρνανά, σήκωσαν το κύπελλο και στην συνέχεια έκαναν τα καθιερωμένα "όλε" με την εξέδρα τον φιλάθλων της Χαλκίδας. 

Φωτορεπορτάζ από την απονομή του Κυπέλλου Ευβοίας:













Φωτορεπορτάζ από την εξέδρα των φιλάθλων της Χαλκίδας στον τελικό:











Δείτε το ΓΚΟΛ του ΑΟΧ!

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2012 .ΤΑ ΓΚΟΛ από EVRIPOSNEWS
Δείτε το βίντεο με τα όλε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ Ε? ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΧ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟ ΑΟΧ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους παιχτες! 80-20 η κατοχη υπερ της Χαλκίδας. Δεν υπήρχαν τα Λουκίσια στο γήπεδο πολύ κατώτερα.. ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΛΚΙΔΑΡΑ!