Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

2 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΟΧ ΚΑΙ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό κυπέλλου Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε χθες στο απόγευμα στο ξενοδοχείο Negroponte του Μαλακώντα Ερέτριας. Παρόντες η διοίκηση της ΕΠΣ Ευβοίας, η ποδοσφαιρικές ομάδες του ΑΟ Χαλκίς και του ΑΟ Λουκισίων (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικούντες), οι διαιτητές και ο Σύνδεσμος διαιτητών Ευβοίας, καθώς και δημοσιογράφοι. Μεγάλοι απόντες της βραδιάς ο Θύμιος Γεωργούλης, λόγο οικογενειακού προβλήματος και ο πρόεδρος του ΑΟΛ Στάθης Ευσταθίου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Αφού καλησπέρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε μια αναφορά στην ΕΠΣΕ, στο θεσμό του κυπέλλου, ανέφερε τους τελικούς αλλά και τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει στον θεσμό ο ΑΟ Χαλκίς και τα Λουκίσια και ανέφερε πως δεν θα πραγματοποιηθεί το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος λόγο οικονομικής κρίσης. 
Τον λόγο πήραν στην συνέχεια κατά σειρά και δήλωσαν:


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ (Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΑΟ Χαλκίς)
Ο Γκάβαλης, ανέφερε τις καλές σχέσεις που έχουν τα 2 σωμάτια τόσο στο θέμα διοίκησης όσο και στο θέμα των ποδοσφαιριστών, κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας και ανέφερε την απουσία του Γεωργούλη για οικογενειακούς λόγους. 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (Γυμναστής ΑΟ Χαλκίς)
Ο Γατόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του, εκφράζοντας στον κόσμο την συγνώμη του Γεωργαρά που δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για οικογενειακούς λόγους. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αντίπαλο, λέγοντας πως είναι μια δύσκολη ομάδα (άλλωστε ήταν και γυμναστής στην ομάδα των Λουκισίων) και έκλεισε στο τέλος λέγοντας: "Θέλουμε το κύπελλο και γι αυτό θα αγωνιστούμε".


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ (Αρχηγός - ποδοσφαιριστής ΑΟ Χαλκίς)
Ευχαριστώντας την ΕΠΣΕ για την εκδήλωση και όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε πως το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι και πως το κύπελλο το θέλουν και οι 2 ομάδες. Αναφέρθηκε στο στόχο του ΑΟΧ που ήταν το πρωτάθλημα στο οποίο έχουν σχεδόν βγει εκτός στόχου, τόνισε πως θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο. Μιλώντας για τον αντίπαλο, είπε: "Είναι μια καλή ομάδα, η οποία έχει κάνει μεγάλα ποδοσφαιρικά βήματα εκτός Ευβοίας. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, διότι έξω από το γήπεδο είμαστε φίλοι. Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος και να μας δει  να διαφημίζουμε το ποδόσφαιρο στην Εύβοια."


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ (Μέλος διοίκησης ΑΟ Λουκισίων)
Ο Αγγέλου, αντικαταστάτης του προέδρου του ΑΟΛ, Στάθη Ευσταθίου, ευχαρίστησε την ΕΠΣΕ και τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν. Τόνισε πως συναντιούνται 2 μεγάλες ομάδες, ο ΑΟ Χαλκίς με Ιστορία και ο ΑΟ Λουκισίων με την δικιά του ιστορία. Εξέφρασε στην αρχή την δυσαρέσκεια που επειδή κάποιοι πίστευε πως τα Λουκίσια θα είναι μια φούσκα και είναι ικανοποιημένος που δεν τους δικαίωσαν. Δήλωσε τα εξής: "Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Όποιο κύπελλο και να σηκώσουμε, είτε του πρωταθλητή, είτε του φιναλίστ, θέλω να το αφιερώσω στους ποδοσφαιριστές γιατί είναι κάτω από αντίξοες συνθήκες και οικονομικά προβλήματα, κατάφεραν και είμαστε 4οι στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΑΟΧ στο πρωτάθλημα, να κατακτήσει την 2η θέση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τόσα που γίνονται στο ποδόσφαιρο μπορεί να ανέβει. Αν όχι φέτος του χρόνου. Γιατί έτσι πρέπει." Τέλος αναφέρθηκε και στην οικογένεια Ντελή και κυρίως στον αείμνηστο παλιό πρόεδρο των Λουκισίων: "Να μας βλέπει από ψηλά και να είναι υπερήφανος και εμείς θα του αφιερώσουμε το κύπελλο". 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ (Προπονητής ΑΟ Λουκισίων)
Ευχαρίστησε την ΕΠΣΕ και τόνισε πως συμμετάσχουν στον τελικό 2 ομάδες, οι οποίες είναι άξια έφτασαν ως εδώ. Είναι υπερήφανος για την ομάδα του και για τους ποδοσφαιριστές του για τους λόγους που ανέφερε και ο Αγγέλου τονίζοντας πως είναι νέα παιδιά. Τέλος ευχήθηκε το Σάββατο να γίνει μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ο καλύτερος να πάρει το κύπελλο. 


ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ποδοσφαιριστής ΑΟ Λουκισίων)
Ο Ευσταθίου έδωσε για την εκδήλωση συγχαρητήρια στην ΕΠΣΕ, η οποία δίνει βαρύτητα στον θεσμό του κυπέλλου. Δήλωσε τα εξής: "Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και στον προπονητή Γιάννη Καράμπα που μας κράτησε στα όρια πριν διαλύσουμε. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και δεν τις ξεχνάμε. Είμαι υπερήφανος που φτάσαμε μέχρι τον τελικό και δεν μας ενδιαφέρει αν το πάρουμε. Φτάσαμε ως εδώ δίκαια. Είμαστε δυνατοί και θα το παλέψουμε. Το Σάββατο θα γίνει ένα καλό παιχνίδι." Ο Ευσταθίου αναφέρθηκε και στην ομάδα της Χαλκίδας λέγοντας: "Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος είναι η Χαλκίδα. Πρέπει να ανέβει κατηγορία και να παίξει στην Α' Εθνική. Γιατί εκεί αξίζει να είναι." Τέλος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. 

Την σκυτάλη πήραν οι δημοσιογράφοι που έκαναν ερωτήσεις.

Ο Μανώλης Βέττας, ρώτησε τον Κώστα Καλλιμάνη:
Κύπελλο Ελλάδος 2004-05, Ολυμπιακός - Άρης (αγωνίστηκε τότε με την ομάδα του Άρη). Κύπελλο Ευβοίας 2012, ΑΟ Χαλκίς - Λουκίσια. Πως είδες τον τελικό με Άρη και πως τώρα με τον ΑΟ Χαλκίς"Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός. Είτε είναι τελικός Ελλάδος είτε Τελικός Ευβοίας, ο ποδοσφαιριστής πάντα έχει στο μυαλό του το τρόπαιο. Είναι τιμή μου που έπαιξα στον τελικό Ελλάδος με τον Άρη, όμως κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και δεν αλλάζει κάτι"

Ο Νίκος Παπάνταζης, ρώτησε τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου για ποιον λόγο προσκάλεσε πολιτικούς και αν φοβάται μην γίνει τίποτα αυτές τις μέρες. Ο Παπακωνσταντίνου απάντησε πως είναι μια πρόσκληση απλά, ενώ τοποθετήθηκε και ο Γκάβαλης λέγοντας: "Όπως η ΕΠΣΕ κάλεσε έναν δημοσιογράφο η ένα δικαστή που είναι πυλώνες της εξουσίας, έτσι πρέπει να καλέσει και έναν πολιτικό γιατί πέρα από την σημερινή κατάσταση δεν παύουν να είναι πυλώνες της εξουσίας. Έτσι και αλλιώς ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός."

Τέλος ο Αποστόλης Αβερκιάδης, ρώτησε τον Γατόπουλο αν η ομάδα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα και εκείνος απάντησε πως η ομάδα είναι με ανεβασμένη ψυχολογία, σε καλή κατάσταση, δυνατή χωρίς κανένα τραυματισμό και δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η εκδήλωση έληξε και στην συνέχεια ακολούθησε μπουφές για τους παρευρισκόμενους.  


Δείτε το φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης:
Από αριστερά: Γκάβαλης, Γατόπουλος, Καλλιμάνης, Ευσταθίου, Καραμπάς, Αγγέλου.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου
Αριστερά: Ομιλία Σταμάτη Γκάβαλη - Δεξιά: Ομιλία Δημήτρη Γατόπουλου

Αριστερά: Ομιλία Κώστα Καλλιμάνη - Δεξια: Γενική εικόνα της εκδήλωσης

Αριστερά: Οι διαιτητές - Δεξιά: Η διοίκηση του ΑΟΧ

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ! "Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ" ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παίχτες σαν τον Ευσταθίου που μιλάνε έτσι για τον ΑΟΧ και παίζουν σε άλλη ομάδα, τιμάνε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.