Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

0 Η 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΜΕ ΡΕΠΟ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μία αγωνιστική πριν το τέλος, τα πράγματα στο θέμα προβιβασμού και υποβιβασμού ξεκαθάρισαν, μετά και τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκε χθες. Μετά και την εντός έδρας ήττα των Λουκισίων, με 0-1 απ' τον Πανναυπλιακό, και την εκτός έδρας νίκη του Παρνασσού, με 0-1 τον Πορτοχελιακό, η Ευβοϊκή ομάδα και μαθηματικά υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Η ήττα του Πανελευσινιακού στο Άργος, με 2-0 απ' τον Παναργειακό, δίνει την 2η θέση στον Μανδραϊκό, ο οποίος κέρδισε εντός έδρας τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, με σκορ 4-1 και την τελευταία αγωνιστική που θα έρθει στη Χαλκίδα, έχει μια πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος, αν φυσικά χάσει η Ερμιονίδα, εντός έδρας απ' τον Παναργειακό. Ενδιαφέρον θα υπάρχει στο Ναύπλιο, όπου Πανναυπλιακός και Παρνασσός, θα δώσουν ένα ματς ζωής και θανάτου, καθώς 1 από τις 2 ομάδες θα βρεθεί στη Γ' Εθνική και η άλλη στο τοπικό.
Σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς αγωνίζεται στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με τον Παντριαδικό, στον φετινό τελικό κυπέλλου Ευβοίας. 
Την επόμενη αγωνιστική που είναι και η τελευταία, 31 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον Μανδραϊκό, που πάει για πρωτάθλημα, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: