Τρίτη 16 Απριλίου 2013

0 ΑΟΧ 4-4 ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ: Για τους Γιατρούς του Κόσμου

Ένας διαφορετικός αγώνας διοργανώθηκε χθες στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και των Φίλων του Βαζέχα, ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 4-4. Ο μεγάλος Κριστόφ Βαζέχα, ο Ευβοιώτης Άγγελος Μπασινάς, ο Γιάννης Γκούμας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Στράτος Αποστολάκης, ο Κώστας Χαλκιάς, ο Θεόδωρος Παχατουρίδης και πολλοί άλλοι, πρόσφεραν θέαμα στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με τον Γιόζεφ Βάντζικ στον πάγκο της ομάδας. Με την ομάδα αγωνίστηκε και ο γιος του Κριστόφ Βαζέχα, ο Αρκάδιος Βαζέχα που αγωνίζεται στον Νικηφόρο. Από την άλλη ο ΑΟ Χαλκίς, έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε αυτά τα μεγαθήρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αν και προηγήθηκε 4 φορές στον αγώνα (1-0, 2-0, 3-1, 4-2), ήρθε ισόπαλος 4-4.
Τα γκολ για τον ΑΟΧ πέτυχαν οι Τσαλμάς (2), Ζαφειρόπουλος και Γκιόκας, ενώ από την ομάδα του Βαζέχα, σκόραραν οι Κριστόφ Βαζέχα (με πέναλτι), Λυμπερόπουλος και Γεωργάτος (2).
Έκπληξη προκάλεσε η φανέλα με την οποία αγωνίστηκαν οι φίλοι του Βαζέχα, καθώς πέρα από το σήμα των Γιατρών του Κόσμου, και τα ονόματα των παικτών στο πίσω μέρος, είχε και το έμβλημα του ΑΟΧ. Έτσι, ο Βαζέχα και τα άλλα μεγάλα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνίστηκαν με την Αρέθουσα στο στήθος.
Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, βρισκόταν έξω από το Στάδιο Χαλκίδας με διάφορες ειδικότητες γιατρών για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής εξέτασης σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας. 
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ‘Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων υπό την Αιγίδα της Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

















































Δεν υπάρχουν σχόλια: