Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

0 ΤΑΡΝΑΝΑΣ: Φεύγει η όχι;

Πήρα την προτοβουλία να γράψω και να στείλω στο site σας, γιατί κουράστηκα να βλέπω να παίζουν με τον ΑΟΧ. 
Το να λες αρχές Φεβρουαρίου, ότι παίρνεις τον Κασάπη (δείτε ΕΔΩ) και ότι έχεις πλάνο τριετίας και στην συνέχεια δηλώνεις αποχώρηση, για λόγους τους οποίους όπως αναφέρεις είναι πριν τον Φεβρουάριου, τότε αυτό ίσως και να λέγεται κοροϊδία. Αλλά το χειρότερο είναι ότι 22 μέρες μετά, όχι δεν έχεις φύγει, αλλά μένεις εκεί και προσπαθείς να βρεις λύσεις στον ΑΟΧ.
Εγώ δεν κατακρίνω τον Ταρνανά ότι για 2η φορά αναίρεσε τα όσα είπε. Αλλά, με αυτές τις δηλώσεις, δείχνει έλλειψη σοβαρότητας αλλά παράλληλα, μας δημιουργεί ψυχολογικό πόλεμο.
Ο Ταρνανάς θεωρώ ότι θα μείνει φέτος και η ομάδα θα τα πάει καλά. 
Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ, στην δήλωση που έκανε για τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου, υπάρχουν και φίλαθλοι που δημιουργούν, "δυσάρεστες" εκπλήξεις. Ας καταλάβουν λοιπόν, είτε ο Ταρνανάς, είτε ο επόμενος που θα αναλάβει τα ηνία αυτής της ομάδας, ότι πρέπει να συμβιβαστεί και να μην βάζει όλους τους φιλάθλους στο ίδιο καζάνι. Βλέποντας μηνύματα φιλάθλων, ο Ταρνανάς δημιούργησε αντιπάθειες, αλλά καλό θα είναι να κάνουμε όλοι ανακωχή και να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και ειρηνικά, για το καλό της ομάδας. 
Τέλος, ελπίζω το site να συνεχίσει και τη νέα χρονιά και αν χρειαστεί θα ήθελα να βοηθήσω κι εγώ. 

Φιλικούς χαιρετισμούς
Γιάννης (φίλαθλος ΑΟΧ)

Φωτογραφία: Ηλίας Θαλάσσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: