Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΦΙΛΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΟΧ - ΠΑΟ (Μέρος 2ο): ΑΟΧ νέων - ΠΑΟ νέων

Μετά το φιλικό παίδων του ΑΟΧ με τους Αθλοπαίδες, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο φιλικό, μεταξύ των ομάδων νέων του ΑΟ Χαλκίς και του Παναθηναϊκού, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας, είχε την ευκαιρία να δώσει χθες ένα δυνατό φιλικό, απέναντι σε μια από τις δυνατότερες ομάδες νέων της Ελλάδας.
Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Παναθηναϊκός, επικράτησε με 8-0. Η ομάδα νέων της Χαλκίδας, είχε αρκετά κενά, κυρίως στο κέντρο και είχε πρόβλημα ανάπτυξης. Αυτά τα κενά, όμως είχαν την ευκαιρία να τα δούνε σε ένα τέτοιο δυνατό φιλικό, κάτι που τόνισε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των ακαδημιών νέων του ΑΟΧ, Μιχάλης Μαύρος.
Μετά την λήξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, με τον Τάσο Καρυστινό, τίμησε τον προπονητή των νέων του Παναθηναϊκού και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των πρασίνων, Κώστα Ταράση, ενώ ο Μιχάλης Μαύρος, ευχαρίστησε τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού, για την αποδοχή της πρόσκλησης για τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού αγώνα.
Ο Κώστας Ταράσης δήλωσε μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας από τη διοίκηση του ΑΟΧ: "Είναι ωραίο να είσαι παλαίμαχος και να σε θυμούνται όλοι. Το πιο ωραίο όμως είναι να βλέπεις το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου και αυτό είναι αυτά τα παιδιά".


Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:















Πηγή: Eviaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια: