Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το να δηλώνεις τη πολιτική στου ταυτότητα σαν οργανωμένος οπαδός, στην εξέδρα του γηπέδου σου, δεν θέλει μόνο ένα ANTIFA πανό και κάποια αντιφασιστικά και αντιναζιστικά συνθήματα. Θέλει να το έχεις μέσα σου και να το υποστηρίζεις. 
Αυτό λοιπόν δεν κατάλαβαν οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού στον αγώνα κυπέλλου με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Μπορεί να άπλωσαν ANTIFA πανό, μπορεί να είπαν αντιφασιστικά και αντιναζιστικά συνθήματα, όμως στην περίπτωση της φιλοξενίας, συμπεριφέρθηκαν σαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ στους λιγοστούς φιλάθλους της Χαλκίδας, καθώς επέβαλαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ στο γήπεδο τους και όρμησαν επιθετικά στους φιλοξενούμενους φιλάθλους, επειδή στήριζαν την ομάδα τους. 
Τόσα συνθήματα για να αποδείξουν ότι είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και να απαγορεύουν, όπως απαγορεύουν αυτοί που έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να εμψυχώσει κάποιος άλλος την ομάδα του. 
Οι αμούστακοι ψευτοαριστεροί με τη συμπεριφορά τους, γκρέμισαν ότι έχτισαν και φάνηκαν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Ας ανοίξουν κανένα βιβλίο και την άλλη φορά να γνωρίζουν τα βασικά από αυτά που θέλουν να δείξουν ότι υποστηρίζουν και όχι να κάνουν το χαβαλέ τους, επειδή τη σήμερον εποχή είναι στην επικαιρότητα... 
Στην τελική τώρα θυμήθηκαν ότι οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού είναι αντιφασίστες, αντιναζιστές και αντιρατσιστές... Συν το ότι απέδειξαν το ακριβώς αντίθετο με τη συμπεριφορά τους στους φιλοξενούμενους. 


Από τη μία το αντιφασιστικό πανό.........

....... και από την άλλη ο φασισμός που επέβαλαν στην έδρα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: