Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

0 ΚΡΙΣ ΜΠΟΥΓΚΑΪ: Η "τζούφια" βόμβα των δημοσιογράφων

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΜΒΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..............
Η πρώτη "γκέλα" των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα Αθηναϊκών site, ήταν η απόκτηση για τον ΑΟΧ ενός Αμερικάνου ποδοσφαιριστή, του Κρις Μπουγκάι. Μόνο το chalkidafans3.blogspot.gr, είχε γράψει την αλήθεια (δείτε ΕΔΩ), πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι υπό δοκιμή στην ομάδα της Χαλκίδας, την ίδια ώρα που τα αθηναϊκά και στη συνέχεια τα Χαλκιδέικα sites και blogs, γράφανε για μια μεταγραφή "βόμβα". 
Η δεύτερη "γκέλα" των δημοσιογράφων, ήταν η "βόμβα". Συγκεκριμένα, χωρίς να γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή μιλούσαν για ένα μεγάλο παίχτη και ας ήταν μόλις 19 χρονών. Γνωστό site έγραψε: "Είναι αμυντικός χαφ, καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και το ψηλό παιχνίδι, ενώ έχει και δημιουργικές αρετές, καθώς διαβάζει καλά το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο". Ο Κρις Μπουγκάι για την ιστορία, έφυγε όπως ήρθε, απ' την ομάδα της Χαλκίδας. Παρουσιάστηκε στο γήπεδο ένα μικρό παιδάκι με αδύναμο σωματότυπο και κοντό. Πως είναι δυνατόν να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Όλη η αναφορά γι αυτόν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 
Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε το παιδί. Καλά να είναι. Αλλά θέλουμε να σχολιάσουμε το πως μερικές φορές, για να γράψουν κάποιοι κάτι, παραφουσκώνουν την πραγματικότητα. Καταρχήν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πάει στα 16 του στη Γερμανική Καϊζερσλάουτερν και ξαναγύρισε στην Αμερική μετά από ένα χρόνο. Αν ήταν τόσο καλός, θα είχε μείνει στην Ευρωπαϊκή ομάδα. Όλοι όμως γνωρίζουμε πως στις ΗΠΑ, δεν έχουν και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μεγάλο παράδειγμα, η υπερτίμηση ενός και καλά "νέου Πελέ", του Φρέντυ Άντου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), που στα 14 του μιλούσαν για ένα αστέρι και λίγα χρόνια μετά, στα 22 του, κατάντησε να παίζει αναπληρωματικός στον Άρη Θεσσαλονίκης. Κάτι τέτοιο έκαναν με τον Μπουγκάϊ. Άκουσαν ότι είναι από τις ΗΠΑ, και έγραψαν για μια μεταγραφή "βόμβα", την ίδια ώρα που ο ίδιος ήρθε για δοκιμή στην ομάδα και σε λίγες μέρες έφυγε. 
Να πούμε όμως την αλήθεια, δεν φταίνε τα αθηναϊκά site, αλλά ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, στην πρώτη φάση ψευδή και στη δεύτερη υπερτιμημένη. Πως δηλαδή τα αθηναϊκά site έμαθαν την είδηση πρώτοι από τα Ευβοϊκά;;;;;(!!!!) Αυτό θα παραμένει και το μεγάλο μας ερώτημα... Διότι αν το διαβάζαμε πρώτα σε ένα Ευβοϊκό site η blog, θα λέγαμε πως απλά έγινε λάθος παραπληροφόρηση. Όταν όμως 80 χιλιόμετρα μακριά από εσένα, γράφουν στεγνά για μεταγραφή "βόμβα", την ίδια ώρα που εσύ απλά τον δοκιμάζεις και στην συνέχεια δεν σου κάνει, τότε κάτσε και βρες τον παραπληροφοριοδότη

Αυτά λοιπόν για ένα υπερτιμημένο ποδοσφαιριστή που έγινε βόμβα χωρίς κανείς να τον έχει δει. Για την ιστορία επισημαίνουμε πως ο Κρις Μπουγκάι, ήρθε στον ΑΟΧ, δοκιμάστηκε, δεν έκανε, απορρίφθηκε και έφυγε. Και όλα αυτά χωρίς να δώσει δικαιώματα η διοίκηση... Τόσο απλά....(!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: