Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

0 ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κυριακή, πρεμιέρα Α1 στο Ρέθυμνο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ (Α1 ανδρών μπάσκετ) και ο Ίκαρος Χαλκίδας, θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση, τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει στη Κρήτη τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, στις 16:00, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" Ρεθύμνου. 
Η ομάδα της Χαλκίδας, είναι έτοιμη με καλή διάθεση, μετά και το τελευταίο φιλικό με τον Πανελευσινιακό, όπου κέρδισε εκτός έδρας με 72-89, όπου έδειξε πως έχει ανεβάσει την απόδοση της και είναι έτοιμη να διεκδικήσει μια καλή θέση στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη το Ρέθυμνο, το οποίο τερμάτισε πέρσι στη 4η θέση, είναι μια καλή ομάδα την οποία είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει στην περίοδο προετοιμασίας, ο Ίκαρος σε φιλικό (όπου είχε χάσει στο κλειστό Κανήθου 74-78). Ο ΑΓΟΡ έχει προπονητή τον Ευβοιώτη Θανάση Γιαπλέ, που ήταν και προπονητής στην ΑΓΕΧ και τον Φάνη Κουμπούρα, που ξεκίνησε απ' την ΑΓΕΧ και έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα στην Α1 κατηγορία.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ίκαρου Χαλκίδας, θα πραγματοποιήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο έμπειρος πλέιμ μέικερ Γιάννης Γκαγκαλούδης. 
Ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίχτες του, είναι έτοιμοι να ριχτούν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και να ξεκινήσουν με μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και με μια νίκη.

Από την 1η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 19:15 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Πριν λίγο πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των προπονητών της Basket League ΟΠΑΠ (Α1 κατηγορία). Το παρόν έδωσαν όλοι οι προπονητές και των 14 ομάδων οι οποίοι έκαναν δηλώσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε τα εξής: «Καλησπέρα και από εμένα. Πιστεύω πως η φετινή με την περσινή ομάδα δεν έχουν καμία σχέση. Κι εμείς σαν νεοφώτιστοι είμαστε. Τα παιδιά το ευχαριστιούνται, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια, έχουν όραμα και στόχο. Πιστεύω με αυτό το εγχείρημα, που είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ, η πόλη να αγκαλιάσει την ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: