Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΟΧ: Κυριακή 13/10 στα Τρίκαλα για το Κύπελλο

Στα Τρίκαλα θα ταξιδέψει ο ΑΟ Χαλκίς, τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Ο ΑΟΧ έχει ξεκινήσει με 3 ήττες στο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν είναι στη καλύτερη φάση. Παρόλα αυτά και τα Τρίκαλα "γκέλαραν" στην έδρα τους, όπου ήρθαν ισόπαλα με τον Μαχητή Τερψιθέας (1-1).
Οι παίχτες της Χαλκίδας, πρέπει να βρουν τον καλό τους εαυτό, αν θέλουν να ελπίζουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πρέπει να τα δώσουν όλα σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα. Τα Τρίκαλα δεν είναι "χωριό", όπως το Βελεστίνο και η Νεοκαισάρεια, αλλά είναι μία πόλη, έχοντας στο πλευρό της πάντα τους φιλάθλους της. Την Κυριακή οι παίχτες του ΑΟΧ θα αποδείξουν αν μπορούν, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Κρητικός, Τριάντος και Τασιόπουλος, από το Σύνδεσμο Θεσσαλίας.
Χαλκίδα και Τρίκαλα, συναντήθηκαν και στο Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, όπου ο Ίκαρος, είχε αποκτήσει τους Θεσσαλούς στο Κανήθου, με 78-74. 
Αρκετοί φίλαθλοι θα ακολουθήσουν τον ΑΟΧ στα Τρίκαλα, μεμονωμένα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει e-mail στο chalkidafans@gmail.com, η να επικοινωνήσει στο Facebook, στη σελίδα https://www.facebook.com/chalkidafans

Κύπελλο Γ' Εθνικής
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013
Ώρα 15:00
Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων


Περισσότερες πληροφορίες για το γήπεδο Τρικάλων, πατήστε ΕΔΩ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: