Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ: Για 2η χρονιά στο Θουκυδίδειο

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίς όντας πιστός στις δεσμεύσεις του και τους στόχους που έχει θέσει για την συνεχή εξέλιξη των ακαδημιών του, θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών της Ελλάδας, το «Athens Football Cup Θουκυδίδειο». 
Την φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Α.Ο. Χαλκίς κάνει ένα βήμα παραπάνω, αφού θα εκπροσωπηθεί στο τουρνουά και από τα δύο επίλεκτα τμήματα ποδοσφαιριστών του (τμήμα νέων και τμήμα παίδων), αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να δημιουργήσει καλλιεργημένους πνευματικά και κοινωνικά ποδοσφαιριστές και γιατί όχι, και αυριανούς πρωταθλητές. 
Όντας η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης της Χαλκίδας, ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού ακαδημιών ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας εκ νέου ότι είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του ποδοσφαίρου της περιοχής. 
Ολοκληρώνοντας, ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίς, στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» και του ποδοσφαιρικού ήθους από τα οποία διακατέχεται, θέλει να επικροτήσει την προσπάθεια και άλλων μικρότερων τοπικών ποδοσφαιρικών σωματείων, να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο τουρνουά και τους εύχεται κάθε επιτυχία. 

ΑΟ Χαλκίς...
...μία πόλη… 
 …μία ομάδα 
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Η ομάδα παίδων και η ομάδα νέων του ΑΟ Χαλκίς 

Οι αγώνες τις 1ης αγωνιστικής, θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 12 με 13 Οκτωβρίου.

1η αγωνιστική Παιδικό Elite
Θουκυδίδειο Athens Football Cup
ΣΧ. Ολυμπιακού - ΟΣΦΠ Χαλκίδας
ΠΑΕ Ατρόμητος - Άρσεναλ Χαλ.
Αστέρας Ζωγράφου - Υμηττός
ΑΟΤ Αλίμου - ΑΟ Χαλκίς

1η αγωνιστική Εφηβικό Α' όμιλος
Ελλάς Ποντίων - ΠΑΕ Ολυμπιακός
ΠΑΟ Ρουφ - Καραταΐδης
ΠΑΣ Ιλίου - ΑΟ Χαλκίς
Λαύρα - ΓΣ Πανιώνιος 1
Μικρασιατικός - Υμηττός


Δεν υπάρχουν σχόλια: